Сховайте від себе гроші: які знаки Зодіаку можуть збанкрутіти

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Існують періоди, коли певне розташування планет і зірок відкривають так звану “грошову воронку”. У цей час важливо берегти кошти, інакше вони можуть якимось чином зникнути. Раніше ми писали, в які дні у 2024 році потрібно загадувати бажання , а тепер розкажемо, яким знакам Зодіаку може не пощастити з грошима.

Астрологи розповіли, що фінансова воронка буде активна у кінці січня, на початку лютого і на початку березня. Це означає, що під її активний вплив попадають Козорог, Водолій та Риби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Козорог

Не витрачайте зарплатню на великі покупки в цей період. Ймовірно, дорога річ виявиться даремною або бракованою. Навряд хтось поверне вам кошти. Не носіть із собою багато грошей, аби вас ніхто не обікрав.

Водолій

Не позичайте нікому кошти, тому що вам їх не повернуть. Це стосується не лише друзів чи знайомих, а і найрідніших людей. Відкладіть великі витрати до середини березня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Будьте обережними з грошима. Вас можуть переконати у якісних послугах, за які ви сміливо віддасте чималі кошти, проте толку з цього не буде. А ще не носіть із собою гроші, тому що ви можете випадково їх загубити.

Раніше ми писали про астрологічний феномен “ Аспект Мільйонера ”. Езотерики розповіли, хто може озолотитися в цей період, і коли він почнеться.