Удача точно буде з вами весь день! Виходячи з дому, треба сказати прямо у дзеркало всього одну фразу

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Існує чимало прикмет, які віщують вдалий день.  Не менше знайдеться й магічних ритуалів, які допоможуть залучити у своє життя успіх й удачу. Деякі з них, до слова, абсолютно безневинні!

Так, як повідомляє  Ukr.Media , щоб день склався максимально вдало, достатньо сказати всього одну фразу перед виходом з дому. Щоправда, вимовити її потрібно не просто так, а дивлячись на своє відображення в дзеркалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Удача точно буде з вами весь день! Виходячи з дому, треба сказати всього одну фразу у дзеркало - фото №1

Згідно з народними прикметами, якщо ви, виходячи з дому, скажете прямо у дзеркало:

Куди я, туди й удача моя,

то день буде максимально вдалим: усі ваші старання окупляться у стократ, справи вирішуватимуться легко й без зайвих зусиль, а всі вороги будуть обходити вас десятою дорогою. Здавна вважається, що ці слова мають особливу силу, тому радимо перевірити та самостійно переконатися у тому, наскільки важливе налаштування на "правильну хвилю".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додамо, що дивитися в дзеркало перед виходом з дому - це й так хороша прикмета, яка значно посилюється "чарівною" фразою! А щоб все було ідеально, радимо ще й дізнатися, з якої ноги варто вставати, якщо хочете цікавий, насичений гарними подіями та надзвичайно продуктивний день.

Головне фото: ukr.media