Уві сні дивилися на себе в дзеркало? Віщуни попередили, до чого це

Езотерика та астрологія
1 185
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка дивиться у розбите дзеркало, фото
Фото: pikisuperstar

Езотерики розповіли, як розшифрувати сон, у якому ви дивитеся на себе в дзеркало

Сни про дзеркала можуть снитися багатьом, але не всі дивляться на своє відображення. Якщо ви прокинулися і згадали, що дивилися на себе в дзеркало уві сні, зверніть увагу на розшифровку побаченого. А ще пригадайте, яким саме було дзеркало.

Бачити себе у дзеркалі в сновидінні — це знак правильного шляху життя, який ви обрали, пише riara.com.ua . Такий сон показує, що ви визначилися у своєму житті та більше не бігаєте від мрії до мрії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо у дзеркалі ваше обличчя було старішим, аніж є насправді, це означає, що від вас чекають певних дій. Якщо ви були молодшими, це попередження про поповнення в сім'ї. Бачити себе з новою зачіскою — знак, що від вас у захваті протилежна стать.

Якщо вам було зручно дивитися у дзеркало, значить події у вашому житті розвиваються так, як ви цього хочете. Шукати дзеркало — сновидець невпевнений у собі, тому не має фінансового успіху. Дивитися у розбите дзеркало — до невдач і ймовірної біди.

Розчісувати волосся перед дзеркалом — до успіху в кар'єрі, змивати макіяж чи вмиватися — до внутрішньої гармонії. Якщо ви розмовляли з собою, дивлячися в дзеркало, це знак пошуку істинного шляху в житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як налагодити зв'язок із Всесвітом. Езотерики назвали 6 підказок, які допоможуть підсилити енергетику.