Сильні молитви за дітей, які на фронті — українською: нехай сини і дочки повернуться

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Військові ЗСУ, діти, фото
Фото: Олександр Маркуші

Публікуємо для вас слова молитов за дітей, які захищають Україну на фронті

Батьки моляться за дітей і в час негараздів, і в час щастя. Любов матері та батька — сильна і щира, тому молитви завжди долітають до небес. Раніше ми писали, як захиститися від чаклунів , а тепер опублікуємо молитви за синів і дочок.

Для вас — добірка найсильніших текстів молитов. Не обов'язково знати усе на пам'ять, і якщо ви зіб'єтеся під час молитви — це не біда. Головне — ваші щирі наміри, чисте серце і віра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитви за дітей:

Господи Ісусе Христе, хай буде милість Твоя на дітях моїх (імена). збережи їх під дахом Твоїм, покрий від усякого лукавого похоті, віджени від них всякого ворога і супостата, відкрий їм вуха та серцеві очі, даруй розчулення і смирення серцям їх. Господи, всі ми творіння Твоє, пожалій моїх дітей (імена) і зверни їх на покаяння. Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена) і просвіти їм розум світлом розуму Євангелія Твого і настав їх на дорогу заповідей Твоїх і навчи їх, Спасе, творити волю Твою, бо Ти є Бог наш. Амінь.

***

Отче щедрот і всякого милосердя! За почуттям батьківським я хотіла б дітям своїм усякого різноманіття благ земних, хотіла б їм благословення від роси небесної і від земного туку, але нехай буде з ними свята воля Твоя! Влаштуй долю їхню за Твоїм благоволінням, не позбав їх у житті насущного хліба, посилай їм все необхідне в часі для набуття блаженної вічності; будь милостивий до них, коли згрішать перед Тобою; не звинувачуй їх у гріхах юності та незнання їх; приведи в скруху їхні серця, коли будуть опиратися керівництву доброти Твоєї; карай їх і милуй, прямуючи на дорогу, приємну Тобі, але не відкидай їх від лиця Твого!

Приймай з благоволінням їх молитви; даруй їм успіх у будь-якій добрій справі; не відверни лиця Твого від них у дні скорботи їхньої, нехай не осягнуть їх спокуси вище сил їх. Осени їх Твоєю милістю; нехай ходить Ангел Твій з ними і збереже їх від усякого нещастя та злого шляху. Амінь.

Сім’я молиться, фото
Фото: Freepik

Милосердний Боже, Отче наш, звертаюся до Тебе і схиляю коліна мого серця, серця матері, син якої знаходиться на війні. Боже Всемогутній, віддаю у Твою люблячу Батьківську руку життя сина мого і молю Тебе, Отче, бережи його життя від усякої кулі, від зради, від усякого полону. Укрий його Твоєю Святою рукою і допоможи йому виконати свій обов’язок, захищаючи Вітчизну від ворогів. У важку хвилину життя допоможи йому кликати до Тебе і покладатися тільки на Тебе і на Твоє Слово.

Нехай Твоя милість і благодать буде з ним, щоб він був сміливим, мужнім і приймав правильні рішення – рішення від Тебе. Допоможи йому завжди пам’ятати, що життя його приховане з Христом у Тобі. Збережи його життя та дай йому пізнати радість виконаного обов’язку і радість перемоги над ворогом. Дякую Тобі, Отче, що воля Твоя благоуспішно виконується рукою Твоєю у житті мого сина. Славлю Тебе, Великий Боже, і поклоняюся Тобі. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найсолодший Ісусе, Боже серця мого! Ти дарував мені дітей за тілом, вони Твої до душі; і мою та їхні душі викупив Ти своєю неоціненою кров’ю; заради крові Твоєї Божественні благаю Тебе, найсолодший мій Спаситель, благодаттю Твоєю доторкнися серця дітей моїх (імена) та хрещеників моїх (імена), огороди їх страхом Твоїм Божественним; утримай їх від поганих нахилів та звичок, спрямуй їх на світлий шлях життя, істини та добра.

Прикрась життя їх усім добрим і рятівним, влаштуй їхню долю! Господи, Боже Отців наших! Дітям моїм (імена) та хрещеникам (імена) дай серце гарне, щоб дотримуватися заповідей Твоїх, одкровень Твоїх і уставів Твоїх. І виконувати все це! Амінь.

Сім’я молиться, поклавши руки на Біблію, фото
Фото: Freepik

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитов заради Пречистої Твоєї Матері почуй мене, грішну і недостойну рабу Твою (ім’я). Господи, в милості Твоєї влади чадо моє (ім’я), помилуй і врятуй його заради імені Твого. Господи, пробач йому всі гріхи, вільні та мимовільні, скоєні ним перед Тобою. Господи, настав його на правдивий шлях заповідей Твоїх і навчи його і просвіти світлом Твоїм Христовим, на порятунок душі і зцілення тіла. Господи, благослови його в домі, біля дому, у полі, в роботі і в дорозі, і на кожному місці Твого володіння.

Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, що летить, стріли, ножа, меча, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від марної смерті. Господи, огороди його від видимих і невидимих ворогів, від усяких бід, злостей та нещасть. Господи, зціли його від усіляких хвороб, очисти від усяких погань (вина, тютюну, наркотиків) і полегши його душевні страждання та скорботи. Господи, даруй йому благодать Святого Духа на багато років життя та здоров’я, цнотливості. Господи, дай йому Своє благословення на благочестиве сімейне життя та благочестиве дітонародження. Господи, даруй і мені, недостойній і грішній рабі Твоїй, батьківське благословення на дитину мою в наступні ранки, дні, вечора і ночі, заради імені Твого, бо Царство Твоє вічне, всесильне і всемогутнє. Амінь. Господи, помилуй (12 разів).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали молитви до преподобної Ксенії. Для вас — слова сильних молитов, які захищають від біди і дарують сімейне щастя.