Телефон не бачить Wi-Fi? Розповідаємо, як підключити смартфон до інтернету, якщо він "бунтує"

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Смартфони покликані полегшувати наше життя, але іноді вони дивують нас своїми "витівками": не заряджаються або відмовляються підключатися до бездротової мережі. Про те, що робити, якщо ваш телефон не бачить Wi-Fi, читайте в нашому матеріалі!

Насамперед варто спробувати перезавантажити пристрій. Якщо це не призвело до розв'язання проблеми, перейдіть до інших методів. Існує безліч причин подібних неполадок, проте нема потреби поспішати звертатися до сервісного центру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми підготували кілька рекомендацій, які можуть допомогти самостійно розв'язати цю проблему. Давайте детальніше розберемося у цьому питанні.

Чому ваш смартфон не підключається до Wi-Fi?

1. Вимкнений модуль Wi-Fi. Перевірте, чи не вимкнено модуль вручну або після активації режиму польоту. Поверніть параметри у звичайний режим.

2. Програмний збій. Просте перезавантаження може розв'язати цю проблему. Це є актуальним для будь-яких пристроїв.

3. Неправильний пароль. Переконайтеся, що ви вводите правильний пароль для вибраної бездротової мережі.

4. Поганий сигнал. Можливо, ви перебуваєте в місці з поганим прийомом. А можливо річ у тому, що за вікном негода, і сигналу просто немає.

5. Помилка налаштувань мережі. Спробуйте знову ввести пароль або створити нову мережу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо всі ці поради не допомогли, звертайтеся до свого провайдера. А ми тим часом пропонуємо вам дізнатися, чому не працює камера на телефоні. Не пропустіть 3 причини, які могли спровокувати цю проблему.