Де краще зберігати старий смартфон, щоб продовжити його життя, а не просто викинути

Гаджети та авто
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У наш час люди досить таки часто оновлюють техніку, у тому числі й смартфони. Раніше ми вже розповідали, чи є сенс  купувати новий телефон щороку . Тепер же HOCHU.ua поділиться з вами секретом, де краще зберігати свій старий смартфон, щоб він згодом ще міг вам послужити у разі такої потреби, а не просто тихенько "помер" на полиці.

Де можна зберігати смартфон у домі:

  • Правильне місце:  Виберіть прохолодне, сухе, темне місце, куди не дістають сонячні промені. Стежте, аби там не було вологи і пилу.

  • Температура:  Оптимальна температура для зберігання смартфона – від 15 до 25°C. Не рекомендується зберігати його при температурах вище 45°C або нижче 0°C.

  • Вологість:  Ідеальний рівень вологості для зберігання смартфона – 40-50%. Тобто ванна кімната і кухня для зберігання старого смартфона точно не підійдуть.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Де краще зберігати старий смартфон, щоб продовжити його життя, а не просто викинути - фото №1
Фото: gsminfo

Правильні умови зберігання старого телефона:

  • Вимкніть телефон  перед тим як покласти його на тривале зберігання. Так батарея довго триматиме зарядку і вам не доведеться часто його підзаряджати.

  • Зарядіть телефон  приблизно на 50-60%. Тримати його повністю розрядженим або повністю зарядженим не варто.

  • Зніміть захисний чохол, адже він можезатримувати вологу й тепло.

  • Покладіть телефон у контейнер із кришкою.  У такому разі ви зможете зберегти свій старий смартфон від зайвохї вологи та потрапляння пилу, які легко можуть вивести пристрій з ладу.

Також не забувайте час від часу діставати гаджет, вмикати його і перевіряти, чи він досі у робочоум стані. Проте, якщо будете дотримуватися усіх вищевказаних правил, за це можете не перейматися - телефон буде як новий!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як зрозуміти, що час купувати новий телефон. Є  3 неочевидні ознаки , що ваш смартфон скоро вийде з ладу.

Головне фото:root-nation.com