Будуть відповідати замість вас на повідомлення та допомагати в роботі: гаджети Apple отримають функції штучного інтелекту

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Плануєте покупку нового телефону ? Зачекайте на нові пристрої від Apple, адже вже цього року компанія може потішити нас телефонами та ноутбуками з вбудованим ШІ (штучним інтелектом). Детальніше про це читайте в нашому матеріалі!

Генеральний директор Apple Тім Кук під час інвестиційного конференц-дзвінка оголосив, що компанія презентує нові можливості, засновані на генеративному штучному інтелекті. Відбудеться ця технологічна прем'єра вже цьогоріч. Про це пише видання The Independent.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Заява гендиректора підтверджує розсекречену інформацію про значущі інновації в iOS 18, про які раніше писали в виданні Bloomberg. За цими даними, штучний інтелект стане центральним елементом майбутньої операційної системи для iPhone. А це оновлення може стати найбільшим в історії Apple.

Джерела вказують, що від iOS 18 і інших операційних систем Apple можна очікувати як мінімум наступні розумні можливості:

  • Допомога в створенні повідомлень в iMessage.

  • Оновлена Siri, яка зможе не лише встановлювати таймери та надавати інформацію про погоду, але й допомагати в роботі.

  • Нові функції ШІ для Apple Music, що дозволять створювати "автоматично згенеровані плейлисти".

Також очікується, що камера та застосунок галереї отримають численні нововведення. Зазначається, що значна частина розумних функцій буде доступна ексклюзивно в iPhone 16, тоді як попередні моделі отримають лише деякі з нововведень.

Чекаємо офіційних анонсів на конференції WWDC 2024, які розкриють плани Apple щодо штучного інтелекту. Зазвичай ця подія відбувається на початку літа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те,  як зробити красиві та якісні фото на iPhone взимку. Ці поради допоможуть.

Головне фото: gagadget.com