Будете збирати тисячі лайків! Дізнайтеся, як зробити красиві та якісні фото на iPhone взимку

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зима — чарівний та атмосферний період року, наповнений неймовірною красою, яку хочеться увічнити на фотографіях, щоб зберегти ці моменти не лише у пам'яті, але й на знімках. Проте в сніжну погоду буває складно зробити вдалі фото. Тож ловіть невелику пам'ятку, яка допоможе вам робити справжні шедеври на iPhone!

Якщо ви хочете зробити ідеальні зимові фото на iPhone, то варто знати кілька хитростей. Цими секретами поділився  24 Канал. Читайте та беріть на замітку!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додавайте на фото кольорові акценти

Хоча білий та сірий є основними кольорами взимку, створювати знімки лише — трішки нудно. Не завадить розглянути інші можливості. Сфотографуйте яскраві деталі: автомобілі, будинки на фоні засніженого пейзажу, вітрини магазинів та квіти в руках.

Будете збирати тисячі лайків! Дізнайтеся, як зробити красиві та якісні фото на iPhone взимку - фото №1

Уникайте прямого сонячного світла

Пряме сонячне світло рідко призводить до вдалих кадрів, оскільки воно часто робить зображення надто світлим. У взимку світло відбивається від снігу, ускладнюючи ситуацію. Намагайтеся фотографувати тоді, коли сонце ховається за деревами, будинками чи хмарами.

Уникайте сіро-блакитного відтінку на фотографіях

iPhone автоматично регулює експозицію, але не завжди він робить це вдало. Налаштовуйте експозицію самостійно для повного контролю над світлом та витримкою, щоб уникнути сіро-блакитного відтінку на своїх фото.

Експериментуйте з налаштуваннями

Секрет успішних фотографій — це готовність експериментувати та шукати найкращі ракурси й налаштування камери. Змінюйте налаштування відповідно до об'єкта та ефекту, який ви хочете досягти.

Будете збирати тисячі лайків! Дізнайтеся, як зробити красиві та якісні фото на iPhone взимку - фото №2

Фотографуйте вночі

Зимові ночі створюють особливу атмосферу для фотографій. Використовуйте місця з якісним освітленням, такі як парки чи площі, а ще попередньо налаштуйте яскравість для уникнення занадто темних знімків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, як доглядати за навушниками  AirPods. Не пропустіть 4 правила для довгої служби.