Колір настрою - синій! Чому це найкращий відтінок для автомобіля

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Картинка синього вмв
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua –

Найкращий колір для авто за всіма параметрами

Обираючи нове чи вживане авто водії звертають увагу на багато важливих параметрів. Не останнє місце у виборі машини займає його колір. Хочеться, щоб він був помітним, практичним і красивим. Часто водії фарбують авто, щоб приховати сліди корозії.

За допомогою кольору машина може суттєво виділитися з потоку. Тому хочеться обрати такий, що буде добре видимий у похмуру погоду, знижує ймовірність крадіжки та на якому буде малопомітний бруд, розповідає uk.avtotachki.   А дамам ще й до сумочки та гардеробу пасуватиме!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Компанія "РОЛЬФ" підібрала найпрактичніші та найбезпечніші кольори автомобілів, ґрунтуючись на власній статистиці, зібраній за 30 років роботи. Синій колір авто обирають 16% власників. Водії обирають синій колір, тому, що він заспокоює. Більшість автолюбителів за кермом авто такого відтінку керують обережно і зосереджено.

Синій колір авто - кращий за всіма параметрами

Синій  - це благородний відтінок, який підходить всім без винятку. Завжди має гарний вигляд. У списку найпрактичніших авто займає 2 місце після сірого, адже на синьому кольорі практично непомітні пил, бруд і вм'ятини.

Безпека. Яскраві помітні кольори приваблюють крадіїв. А синій, блакитний та бірюзовий набагато практичніші з погляду безпеки.

Синій колір входить до 5 найпопулярніших відтінків для авто у світі. Велика кількість відтінків синього кольору дозволяє обрати на будь-який смак.

Синій колір не набридає, не дратує, формує образ людини розумної, врівноваженої і позитивної. Синій колір підкреслює дизайн кузова та елементів, універсальний, не маркий, практичний і рідше потрапляє у ДТП.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Від кольору автомобіля часто залежить його ціна. Тому деякі автомобілісти можуть перефарбувати машину. Лише не забувайте, що зміна кольору автомобіля потребує обов’язкового проходження процедури перереєстрації оновленого автомобіля в одному із сервісних центрів МВС.