WhatsApp, Telegram чи Viber? Який додаток кращий

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото багато додатків у телефоні
Фото: maximum

Без цих додатків важко уявити свій гаджет

Сучасне життя неможливо уявити без використання інтернету , гаджетів і встановлених на них додатків. Давно минули часи коли люди писали листи на папері та тижнями очікували відповіді. Зараз процес значно спростився і такі речі займають кілька секунд.

Великий вибір месенджерів дозволяє обирати найзручніший. Зараз серед розмаїття найпопулярнішими є  WhatsApp, Telegram і Viber, якими, без сумніву користуються у цілому світі, саме їх gsminfo пропонує розглянути детальніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

WhatsApp

Додаток, мабуть, найпопулярніший серед більшості людей. Основний плюс WhatsApp – відсутність тематичних новинних каналів. Його обирали люди старшого покоління, які не дуже схильні щось змінювати у своїх звичках, тому їм цілком вистачає чатів, дзвінків та групових чатів. 

WhatsApp встановлений практично на кожному телефоні. Він буде популярним ще довгий час, адже це найпростіший додаток без зайвих наворотів, хоча і працює значно повільніше.

Viber

Нічого зайвого, швидкий та зручний, має популярність в країнах колишнього СРСР, а також у деяких європейських країнах, зокрема, Греції, Болгарії, Сербії та інших. Це пов'язано з тим, що  спочатку месенджер WhatsApp був до 2016 року платним, а Viber широко рекламувався якраз у країнах колишнього СРСР. В Україні цей месенджер є найбільш популярним і фактично встановлений на кожному смартфоні.Він дозволяє безплатно обмінюватися повідомленнями, телефонувати колегам та друзям на будь-які пристрої.

При цьому Viber вміє синхронізувати базу контактів, повідомлень та історію дзвінків між різними гаджетами. Viber був заснований у 2010 році та спочатку розроблявся виключно для iPhone. Додаток для Android було запущено лише через рік. Програма підтримує створення групових чатів до 250 учасників.

Telegram

Кілька останніх років набирає все більшої популярності, особливо серед молоді. Telegram — це веб-програма для обміну миттєвими повідомленнями швидко і безпечно. Це швидкий, простий, безпечний та безплатний сервіс. Він легко синхронізується на всіх пристроях, працює на настільних ПК, планшетах та телефонах. За допомогою нього можна надсилати необмежену кількість повідомлень, фотографій, відео та файлів будь-якого типу.

За допомогою Telegram можна сформувати великі групові чати та широкомовні списки із підключенням до 200 членів, для швидкого обміну відео, документами та фотографіями.У ньому відсутня реклама та кількість зручних і корисних ботів у Telegram зростає з кожним днем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як почистити пам'ять у Viber. Зробити це можна так, щоб не видалити важливу інформацію, дані та чати.