Для чого чоловікам тримати у авто лак для нігтів: дивовижний лайфхак

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото тріщина на склі
Фото: apostroph

Лак для нігтів допоможе, якщо з'явилася тріщина на лобовому склі

Досвідчені водії знають, як можна суттєво заощадити на обслуговуванні автомобіля. Вони розуміють, що багато проблем можна розв’язати самостійно, шукають шляхи економії пального та роблять своїми руками дрібні ремонти чи обробку від корозії.

Звичайно, самотужки не вдасться розв'язати усі проблеми, проте найелементарніші - цілком під силу. Однією з важливих хитрощів поділилися автолюбителі, які тривалий час водять авто. Чудовий лайфхак доводить, що водіям потрібно мати у салоні авто найрізноманітніші речі, наприклад лак для нігтів, розповідає ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Досить часто на лобовому склі під час руху можуть з'явитися тріщини чи сколи. На швидкості навіть маленький камінчик з-під коліс може спричинити таку неприємність. Щоб тріщина не заважала огляду та не поширювалася далі, знадобиться лак для нігтів.

Завдяки своїй структурі лак заповнить порожнину і зафіксує тріщину, таким чином вона не поширюватиметься та залишатиметься у тому ж положенні. Адже не завжди є можливість швидко відвідати майстра та замінити скло на нове.

Багато водіїв спробували цей трюк і переконалися, що він дійсно допомагає. Лише потрібно обирати безбарвний лак, адже кольоровий може заважати добре бачити дорогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, хто вправніший водій : чоловік чи жінка. Дослідження надали переконливі докази у довговічних суперечках.