10 гарячих новинок авто у 2024 році: які моделі чекати на ринку

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото Hyundai Ioniq 5 N
Фото: carmagazine

У 2024 році на ринку буде представлено цікаві автоновинки

Якщо ви плануєте змінити своє авто чи придбати нове, варто знати, які місяці найвдаліші для купівлі. Також у 2024 році на ринку будуть представлені різноманітні нові моделі машин, до яких можна придивитися вже зараз.

Новинки авто від недорогих автокарів до флагманських суперкарів V12 незабаром принесуть радість власникам. Які саме моделі очікувати та готуватися до покупки, розповідає irishexaminer.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ford Explorer. У 2024 році Ford представить Explorer – новий електричний позашляховик середнього розміру, за попередніми передбаченнями модель буде досить популярною.

Dacia Spring. Dacia обіцяє представити суттєво оновлену версію, яка очікуватиметься у середині року.

Hyundai Ioniq 5 N. Південнокорейська фірма планує поєднати електромобіль і потужний автомобіль. Hyundai представив численні функції, які зроблять модель потужною і привабливою для покупців.

Lamborghini Revuelto. Lamborghini Revuelto – довгоочікувана заміна знаменитого Aventador. Він має характерний для Lamborghini дивовижний дизайн і напевно стане одним із найбільш дивних авто, які з’являться у 2024 році на авторинку.

MG Cyberster. Бренд зосереджувався на більш звичайних автомобілях і доступних електромобілях, а зараз планує розвиватися допомогою продуктивних моделей і потужних авто.

Range Rover EV. На початку року планується поява флагманського позашляховика, який продаватиметься разом із бензиновими, дизельними та гібридними версіями.

Міні Купер. Даний культовий британський автомобіль повертається в новому поколінні та матиме значно оновлений стиль, менш вибагливий дизайн та високотехнологічний інтер’єр.

Рено 5. Один з найцікавіших автомобілів, який матиме дивовижний дизайн, езліч крутих технологій і приємних вражень від водіння.

Skoda Kodiaq. Найбільша модель компанії, яка неодмінно припаде до смаку великим сім’ям. Вперше буде пропонуватися з гібридною силовою установкою, що підключається від мережі і випускатиметься з сімома сидіннями.

Volvo EX30. Перший електромобіль шведської фірми, виготовлений на замовлення, найменша доступна модель Volvo.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які найкращі марки машин для автоледі. Адже жінки цінують компактність, зручність та можливість припаркуватися у будь-якому місці.