Про такі функції автомобільного гачка ви навіть не здогадувалися: яку роль він виконує

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото гачок в дверях авто
Фото: spm

Важливе призначення гачка в автомобілі

Кожен автомобіль має безліч прихованих функцій. Іноді навіть досвідчені водії можуть не здогадуватися довгий час про те чи інше використання деяких важливих деталей, адже є кнопки, які натискати категорично заборонено . Наприклад, для чого може знадобитися гачок на дверцятах авто, знає далеко не кожен автомобіліст.

Гачок на дверях автомобіля може полегшити життя водію і принести відчутну користь під час руху. Яку функцію він виконує у вашому авто, розповідає santeplusmag.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На дверцятах кожного автомобіля присутні гачки, на які рідко звертають увагу. Вони слугують для того, щоб забезпечити повне і надійне закриття дверей. Але також вони мають свою приховану функцію, яка багатьом водіям не відома.

На багатьох моделях машин можна зачепити автомобільну ножну педаль для легкого доступу до багажної полиці. Це досить корисно і зручно, якщо у ваших планах присутнє бажання почистити дах автомобіля. Але робити це потрібно з великою обережністю. Перед тим, як підійматися по драбині, переконайтеся, що всі гачки на дверях добре закручені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ремінь безпеки слугує надійним захистом пасажира та водія під час руху, але його можна використати, щоб відкрити пляшку з напоєм, як відкривачкою. А підігрів сидіння можна використовувати, щоб привезти страви додому у гарячому вигляді, а не повністю охололими.