Новий iPhone SE за дешевою ціною очікується на початку 2025 року: які оновлення та вартість чекають користувачів

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення телефону
Фото: gstore.ua

Вихід нового дешевого айфона очікується весною 2025 року

Середня за величиною діагональ екрана та досить дешева ціна очікує на шанувальників айфонів на початку 2025 року. Apple планує випустити новий iPhone SE 4 у наступному році. 

На поціновувачів “яблука” очікує дешева лінійка з сучасним дизайном і привабливим цінником. На смартфон передбачається серйозне оновлення у плані дизайну та заліза, розповідає  tomsguide.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виробники екранних компонентів iPhone SE буде зроблено на основі iPhone 14. Очікується, що 4,7-дюймовий дисплей, який вже суттєво застарів, замінить OLED панель 6,1-дюйма. 

Також передбачається, що в результаті використання екрана iPhone 14 iPhone SE 4 отримає виїмку з Face ID замість товстих рамок із кнопкою "Додому" Touch ID. Особливістю стане те, що дешевий смартфон Apple буде досить потужним через перехід на Apple A16 Bionic.

Ширилися чутки, що iPhone SE 4 може взяти більше від iPhone 14, наприклад запозичити його акумулятор, але буде лише одна задня камера високої роздільної здатності оновлена до 48-Мп,  а застарілий Lightning заміниться на роз'єм USB-С, як і в iPhone 15.

Передбачають випуск нового  iPhone SE на весну-літо, а ціна попередньо 500 доларів, а можливо і дешевше. Це буде найбюджетніший смартфон Apple, який не матиме сильних відмінностей від дорогих базових моделей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, якої еволюції зазнавав айфон протягом років. Який вигляд мав улюблений багатьма людьми гаджет у різні роки свого існування.