Обійдемося без додаткових зборів: як зекономити на польотах з Ryanair

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Люди, які часто літають знають свої таємниці , як можна заощадити кошти на певних послугах конкретних компаній. Часом різниця у ціні може бути досить суттєвою.

Якщо знати деякі  нюанси, то виходить уникнути додаткових зборів. Експерти з подорожей поділилися порадами, як зекономити кошти на рейсах Ryanair, розповідає zakordon .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фахівці з подорожей зібрали кращі поради стосовно лоукостера Ryanair, адже іноді вартість додаткових зборів може перевищувати вартість квитка на літак.

Додаткові збори .  Ryanair встановлює низькі тарифи на перельоти, проте на кожному кроці вимагається доплата: за багаж, пріоритетну посадку, краще місце у літаку, їжу та напої. Щоб уникнути додаткових витрат зверніть увагу на деякі поради.

Конвертація валют

Потрібно відключити функцію подвійної конвертації при розрахунку банківською картою. Якщо будете бронювати собі квиток з-за кордону, то робіть це у валюті країни, з якої вилітаєте. Можна відмовитися від автоматичного  обмінного курсу  Ryanair.

Думайте про тарифи

 Ryanair пропонує велику кількість додаткових послуг і функцій у яких можна заплутатися і не розібратися, який тариф справді найдешевший.

Для порівняння, якщо брати комплексний тариф який включатиме право зміни рейса без комісії, вибір місця з більшим простором для ніг, швидший контроль і дві сумки у салоні то цей тариф буде дорожчим ніж, якщо ви додасте ці функції самостійно.

Безплатне місце у літаку і багаж

Лоукостери, зазвичай вимагають доплачувати, якщо ви хочете вибрати місце у салоні. Але чи варто доплачувати, особливо, якщо ви подорожуєте самостійно. Мінімізуйте багаж. Також краще одна сумка на 20 кг ніж дві по 10. Не перевантажуйте, за додаткову вагу доведеться добряче заплатити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вдалої вам подорожі. І пам'ятайте, що суттєво заощадити ви зможете забронювавши квитки заздалегідь , у найкращі для цього дні.