Плануєте подорож - не беріть з собою багаж, а відправте його прямо з дому: нова послуга від лоукостера

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Уявіть, як було б приємно відправити валізу з дому і подорожувати лише з легкою сумкою на плечі у будь-який мальовничий куточок світу . Мрії мають здатність втілюватися у життя. Саме таку послугу запровадив Європейський лоукостер EasyJet.

Тепер пасажири можуть здавати багаж з дому і позбудуться додаткової мороки. Це заощадить ваш час і позбавить багатьох незручностей. Скільки коштуватиме і як діятиме послуга, розповідає zakordon .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Плануєте подорож - не беріть з собою багаж, а відправте його прямо з дому: нова послуга від лоукостера - фото №1

Багаж забиратиметься від порогу будинку, а отримати його ви зможете на місці, куди відправляєтеся. Вказати ви можете обраний готель або навіть офіс, якщо подорожуєте у справах.

Кур'єри замість вас будуть здавати і забирати багаж у залі, а ви заощадите свій час. Ця послуга запроваджується компанією Airportr, яка співпрацює з лоукостером EasyJet.

Плануєте подорож - не беріть з собою багаж, а відправте його прямо з дому: нова послуга від лоукостера - фото №2

Ця послуга поки доступна у Женеві і Лондоні. Щоб зареєструвати багаж у Лондоні, доведеться заплатити 43 євро, а доставлення за адресою у Женеві обійдеться 46 євро. Якщо виліт з Лондона, але до іншої країни то багаж можна відправити з дому, але забирати з аеропорту доведеться самостійно.

Новинка автоматично входить до нового найдорожчого тарифу Flexi. Якщо летіти EasyJet з цим тарифом, то реєстрацію валізи вдома можна замовити безплатно, а іншим пасажирам за послугу необхідно платити окремо. Але врахуйте, що ціна послуги може перевищувати вартість деяких квитків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Плануйте свою мандрівку відповідально, щоб не забути вдома нічого важливого. Раніше ми писали, у які дні варто купувати квитки . Це допоможе вам заощадити значні кошти.