Дивовижна краса! У Нідерландах розквітли тюльпанові поля (ВІДЕО, ФОТО)

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото поля тюльпанів в Нідерландах
Фото: bankchart

Велетенські поля тюльпанів у найбільшому весняному парку світу

Кожного року надзвичайно багато туристів їдуть у Нідерланди, щоб помилуватися надзвичайною красою різноколірних тюльпанів. Березень та квітень  - це місяці дивовижного різномаїття квітів, красу який неможливо забути, побачивши хоча б раз у житті. Саме у Нідерланди варто вирушити навесні , щоб насолодитися багатством тюльпанів.

Кекенхоф - це відомий парк, який щорічно приваблює туристів своїми килимами тюльпанів і парадом, який проходить там навесні. Звичайно, подивитися на чудові велетенські композиції з тюльпанів, троянд і нарцисів можна онлайн, але це не передасть і сотої частини тієї божевільної привабливості і прекрасного аромату, розповідає tsn.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У 16 столітті тюльпани до Нідерландів завезли з Туреччини. Саме з того часу ці чудові квіти заполонили країну. За цибулинами вистоювали велетенські черги та навіть, поринали у страшенні борги, щоб розпочати бізнес на тюльпанах, попит на які тривав круглий рік.

Кекенхоф вміє здивувати кожного туриста, адже тут проростають понад 7 млн гіацинтів, тюльпанів та нарцисів. Для усіх охочих на території парку можна дізнатися багато цікавої інформації про створення Кекенхофа та становлення його, як найбільшого весняного світового парку.

Дивовижна квіткова феєрія відкрита для відвідувачів кожного дня від 21 березня до 12 травня з 08.00 до 19.30. Це диво природи потрібно побачити на власні очі. Ми підготували кілька дописів в інстаграм, які розкриють для вас красу квітів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У парку можна гуляти годинами, але не побачити всієї краси повністю. Адже кожна квітка відкривається по іншому з першим промінням сонця і росою на пелюстках та при сутінках, коли готується до сну. Але забути це квіткове диво просто неможливо, тому варто відвідати та відчути це хоча б раз у своєму житті.