5 причин закохатися у Марокко: що побачити у марокканській державі

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото Марокко
Фото: https://e-w-e.one/

Хаотична, барвиста країна, яка заворожує краєвидами

Якщо ви не можете придумати, куди поїхати на відпочинок цією весною, розгляньте Марокко. Від високих Атлаських гір до спекотної пустелі та узбережжя, Марокко є дивовижною країною, яка заворожує, насичує та змушує закохатися з першого погляду. Відвідати Марокко - це отримати цікавий, іноді незручний, але незабутній досвід.

Дослідити Марракеш, переночувати у наметі в пустелі, відвідати Фес та відчути справжню насолоду від прогулянок Шефшауена. Спланувати поїздку до Марокко варто, щоб спробувати відпочити у справжньому традиційному хамамі. Які місця обов’язково потрібно відвідати у цій загадковій країні, розповідає nomadicmatt.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чим зайнятися у Марокко

Піти в похід по Високому Атласу. Скелясті й красиві гори Атлас простягаються на 2400 кілометрів (1500 миль) від західного узбережжя Марокко аж до Тунісу. Найкращий час для походу з квітня по травень.

Блукати в мединах. Історичні центри кожного міста Марокко де цікаво переплітаються між звивистих вулиць житлові райони, торговельні центри та продуктові ринки. Дотримуйтеся вулиць, де багато людей, або найміть гіда.

Гуляти по Kasbah les Oudaias. Касба знаходиться в найстарішій частині міста Рабат. З його височини відкривається прекрасний вид на річку та океан, де можна зробити гарні світлини.

Побачити найстаріше місто Волубіліс. Великий торговий центр і найпівденніше поселення римських часів, Волубіліс є одним із найкраще збережених руїн такого типу у світі.

Дослідити Ес-Сувейру. Знаходиться за кілька годин їзди від Марракеша на узбережжі Атлантичного океану і є популярним пляжним місцем для туристів. Спокійна, тиха атмосфера, відсутність настирливих реклам, морське повітря та чудовий рибний ринок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які країни відвідати , щоб сповна насолодитися чудовою кухнею. Ви можете потішити свій апетит та спробувати нові смачні страви.