Виберіть своє місце на дереві та дізнайтеся дещо цікаве про себе сьогоднішнього (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

У різні проміжки часу, ситуації, які відбуваються щодня та робочі процеси викликають у нас різноманітні емоції, яких, іноді ми не помічаємо. Зовні здається людина цілком спокійною і врівноваженою, а всередині кипить вир почуттів. Простий тест здатний виявити емоції, які переповнюють вас у цю хвилину.

Відомий британський психолог Піп  Уілсон створив дуже швидкий, простий і надзвичайно точний тест, який допомагає визначити емоційний стан людини та його відношення до дійсності у певний проміжок часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На даній картинці присутні багато зображень чоловічків. Уважно придивіться до кожного з них і зауважте, що кожен має свій вираз обличчя та емоції. Порівняйте фігурки і зверніть увагу, який з зображених найбільше схожий на вас і на якого чоловічка ви, можливо хотіли б бути схожі. Відповіді шукайте під зображенням.

Виберіть своє місце на дереві та дізнайтеся дещо цікаве про себе сьогоднішнього (ТЕСТ) - фото №1

Відповіді

Вибір чоловічків з цифрами 1, 3, 6 або 7 може розповісти, що ви цілеспрямована людина, яку не лякають перепони. Ви завжди ідете до мети і не зупиняєтеся на половині дороги. Труднощі не зупиняють, а додають вам сили та впевненості.

Якщо ви обрали позиції 2, 11, 12, 18 чи 19 - ви комунікабельні, легко знайомитеся та спілкуєтеся з новими людьми та маєте багато друзів. Ви не губитеся у нових компаніях, а з легкістю привертаєте до себе увагу.

Якщо ваш вибір - 4 , то це розповідає про вашу стійку життєву позицію. Ви прагнете успіху у різних сферах життя, але волієте досягати мети без зайвих зусиль та вкладень.

Вибір цифри 5 характеризує ваш низький запас життєвих сил. Ви часто буваєте перетомлені, та потребуєте відпочинку. Вам потрібно зробити перерву і навчитися відсторонюватися на короткий час від усіх справ.

Ви обрали 9 - ви веселі, позитивні та полюбляєте відпочивати. Вмієте робити це якісно та з насолодою.

Якщо ви обрали цифру 13 чи 21 - ви не дуже полюбляєте спілкування з людьми і найкраще почуваєтеся наодинці. Ви замкнуті і важко довіряєте людям.

Цифра 8 розповідає про вашу любов до мрій. Ви часто занурюєтеся у власний світ і роздумуєте про щось своє, приховане від оточення.

10 і 15 розповідають про ваш гармонійний стан. Ви знаходитеся у комфортному середовищі і тримаєте баланс.

Якщо ви обрали цифру 14 - це свідчить про вашу внутрішню кризу.

Цифру 20 найчастіше обирають люди з завищеною самооцінкою. Ви почуваєтеся природженим лідером і вважаєте свою думку головною. Всі мають прислухатися до вас і не суперечити вашим рішенням.

Якщо вам близька позиція 16 ви не відчуваєте сили підтримувати когось, а якщо вам здалося, що номер 17 обіймає вас, це означає, що ви почуваєтеся оточені увагою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі тести допомагають пізнати ближче себе і внутрішній стан. А якщо ви прагнете дізнатися ваше найбільше бажання саме зараз, то можна зробити це швидко, за допомогою жартівливого тесту.