Манера фарбувати губи розповість про ваш характер усі таємниці (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка фарбує губи
Фото: senfil.net

Звичка фарбувати губи розповість про характер

Кожного дня жінка наносить макіяж. Ретельно підбирає тіні для повік та максимально красиво фарбує губи. А чи помічали ви, на яку губу першою наносите помаду? Це не про зручність чи звичку, а про особливості характеру.

Цікавий та незвичний тест про макіяж, пропонує ukr.media . Згадайте або проведіть експеримент, щоб помітити, яку губу ви фарбуєте першою. А відповіді прочитайте нижче.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Послідовність, з якої губи ви починаєте фарбувати помадою губи може розкрити ваш характер, темперамент та особистість. Підійдіть до дзеркала та нанесіть помаду так, як робите при звичайному макіяжі.

Перша - верхня губа

Верхню губу фарбують сильні у собі жінки. Природжені лідери, які звикли перемагати та іти до цілі, не зважаючи на будь-які перешкоди. Ви любите тримати все під контролем, продумувати кожен крок до найменших дрібниць та нічого не випускати з виду. Чи це вечірка на 300 чолові, чи похід у кіно з сім'єю, у вас все сплановано і продумано.

Перша - нижня губа

Якщо першою ви фарбуєте нижню губу, вважається, що такі жінки авантюрні, ризиковані та з рисами стервозності. Ви ніколи не затримуєтеся на одному місці та не признаєте рутинну роботу. Відпочинок має бути для вас на максимумі, з адреналіном та божевільними емоціями. У стосунках обираєте лідерів та пробивних чоловіків, які виконають усі забаганки.

Одночасно фарбуєте обидві губи

Якщо ви затискаєте помаду між губами, щоб нафарбувати одночасно - це свідчить, що у вас сильний й темперамент, розвинена інтуїція та велика сила волі. Ви не розмінюєтеся на дрібниці та завжди прагнете кращого. З вами не буває сумно, адже ви завжди на позитиві та вмієте підняти настрій.

Фарбуєте кожного разу по-різному

Ви непередбачувані, харизматичні, милі і шукаєте пригод. Від вас можна очікувати будь-якого вчинку чи пропозиції. Звикли розфарбовувати життя яскравими кольорами. Ви - людина посмішка, яка з сірого нудного дня здатна зробити веселе свято. Полюбляєте вечірки, великі компанії та подорожі. Ваша харизма приваблює людей, які злітаються до вас, як метелики на світло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували цікавий тест, щоб визначити, яка сторона переважає у вашому характері. Чи схильні ви до темної, або ж ви світла натура.