Хитрий кіт сховався серед сов: спробуйте знайти його за 6 секунд!

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото гібрид кота і сови
Фото: kartinki.

Головоломка для дуже кмітливих людей

Цікаві головоломки полюбляють розгадувати діти і дорослі. Для дітей це сприймається як весела проста гра, проте відомо, що у такий спосіб добре тренується пам’ять, спостережливість та розвивається уява. Адже вміння помічати дрібні деталі за короткий проміжок часу добре впливає на стимулювання мозку.

Ви маєте чудову можливість перевірити свою здатність впоратися з цим завданням - потрібно всього за 6 секунд відшукати на зображенні хитрого кота, який замаскувався серед багатьох сов. Головне, не роздивлятися кожну пташку окремо, а вловити загальне зображення та деяку розбіжність, пропонує unian.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що може допомогти

  • Не дивіться довго на картинку;

  • закрийте очі та відпочиньте кілька секунд;

  • подивіться на зображення та намагайтеся охопити усе разом.

На фото сови та кіт
Фото: unian.ua

Птахи на картинці дуже красиві, яскраві та можуть відвернути від завдання. Тому не намагайтеся роздивитися їх детально, а зосередьтеся на пошуках розумного муркотика. Якщо час минув, а ви не знайшли кота, подивіться на підказку нижче, адже таку хитру морду важко не помітити.

На фото сови та кіт
Фото: колаж УНІАН
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Хочу! пропонував цікаву та незвичну головоломку , над розв’язком якої сперечався весь інтернет. Можливо саме вам вдасться відшукати правильну відповідь.