Померла зірка культового британського ситкому "Офіс": ось як він виглядав в останні роки свого життя

Зірки
1 119
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Актор Юен Макінтош
Фото: Getty Images

Відомий британський актор та комік помер у віці 50 років

21 лютого помер не тільки видатний борець за Незалежність України , але й визначний британський актор. На 51-му році життя у засвіти пішов Юен Макінтош, який отримав світову популярність завдяки ролі Кіта Бішопа в серіалі “Офіс”.

Відомо, що останні роки Макінтош серйозно хворів, через що тривалий час перебував під наглядом лікарів. Який саме недуг мучив актора — не розголошується. Проте за інформацією видання Daily Mail, близький друг актора Ед Скотт розповів, що напередодні смерті Юен знову знаходився під пильним наглядом медсестер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Останні дні свого життя Юен Макінтош провів в будинку для людей похилого віку. Судячи з усього, у свої 50 років він вже не був обмежено дієздатним.

Актор Юен Макінтош
Фото: twitter.com/ewenmacintosh

Якщо ви дивилися бодай один епізод ситкому “Офіс”, скоріш за все бухгалтер Кіт Бішоп пригадається вам одним з перших. Адже ця робота британського актора Юена Макінтоша зачарувала мільйони прихильників серіалу. Також чоловік виступав у мюзиклах, приймав участь у проєктах “Міранда”, “Маленька Британія” та інших. Варто ще й зазначити, що Юен мав гарне почуття гумору, тому не раз тішив глядачів своїми стендапами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями також не стало відомого українського актора . Зірка серіалу “Ліквідація” пішов у засвіти на 68-му році життя.