Букмекери оновили таблицю ймовірних переможців на Євробаченні 2024. Яке ж місце посідає Україна?

Зірки
3 982
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євробачення 2024
Фото: eurovision.tv

У нашої країни є доволі сильні конкуренти, проте букмекери постійно повертають артисток alyona alyona та Jerry Heil на одне й те саме місце

Напередодні початку Євробачення 2024 букмекери постійно аналізують пісні конкурсантів та те, які в них є шанси перемогти у міжнародному конкурсі. І, варто зазначити, що хоч прогнози постійно змінюється, все ж таки головні фаворити, схоже, вже визначені.

Так, на сайті eurovisionworld оновлена таблиця ймовірного переможця Євробачення. До слова, лідерами у ній стали саме ті, хто зміг найбільше запам’ятатися єврофанам з моменту офіційної презентації конкурсної пісні.

Представниці України alyona alyona та Jerry Heil вже міцно закріпили позицію лідерів. Адже пісня Teresa & Maria розриває музичні чарти, знаходить позитивні відгуки серед міжнародної аудиторії та впевнено посідає перше місце у рейтингу букмекерів. Зичимо дівчатам перемоги, а Україні — прийняти конкурс Євробачення 2025 у вільній та Незалежній країні!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На друге місце букмекери підняли Італію. А от у топі найвідоміших пісень виконавиця Анджеліна Мангo з композицією “La noia” посідає перше місце. Тому представницю Італії точно можна назвати серйозним конкурентом.

Ну і трійку лідерів закриває Хорватія. До того це місце вже віддавали Ізраїлю, Великій Британії та Швеції. Ба більше, цьогорічного представника Хорватії на міжнародному пісенному конкурсі буде визначено тільки за декілька днів, 25 лютого. Тому чому саме цій країні букмекери наразі віддають третє місце у рейтингу переможців — невідомо.

Хто переможе на Євробаченні 2024
Фото: eurovisionworld.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, хто представить Польщу на Євробаченні 2024. Однак суспільство засудило таке рішення жюрі та вимагає відправити на конкурс іншого артиста.