До України та Швеції геть далеко: Молдова провела вкрай посередній відбір на Євробачення та обрала свого представника

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення - це завжди неповторний вайб та настрій на всю весну, адже шоу проходить саме цієї пори року. Країни наразі обирають своїх представників. Хтось робить ставку на епатаж, як-от Фінляндія, а хтось готовий відправляти на Євробачення сумну баладу.

В принципі, різниці в пісні абсолютно немає. Головне, щоб вона була хітовою, запам'ятовувалася. Окрім того, важливим є також загальний перформанс, шоу та спецефекти при постановці. Ну і звісно ж вокальні дані артиста. Все це більшість країн-учасниць намагається знайти під час відборів. Зокрема, зі своєю представницею на конкурс визначилася Молдова. Учасницею стала співачка Наталія Барбу з композицією "In the Middle".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зауважити що як виступу, так і пісням Наталії, відверто кажучи, є куди рости. Можливо, вокально все вдається добре артистці, але нотки хітовості у треку відсутні.

Однак, варто зазначити, що на відборі, який проводила Молдова, будь-який інший представник був би гірший від Наталії. Загалом національний відбір цієї країни став одним із найбільш слабких та подекуди навіть кумедних. Дивлячись на шоу, які запропонував молдовський мовник, складається враження, що на їхній відбір міг прийти будь-хто. Відразу ловиш себе на думці, що можна було зайти з вулиці і заспівати для членів журі.

Про це свідчить ролик, який активно шириться мережею. Користувачі висміюють рівень молдовського шоу і демонструють, що в ньому брали участь не просто малопрофесійні вокалісти, а й деякі незрозумілі кандидати, як-от чоловік похилого віку, який, вочевидь реально думав, що переривчастим, глухим та нечітким  співом може добитися перемоги у відборі. Відтак, вийшло комедійно та крінжовою.

@escfun15 Idk I like it #eurovision #eurovision2024 #moldova ♬ оригинальный звук - Eurovision4everrrr
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали про те як Литва визначилася зі своїм представником на Євробаченні 2024. Ним став молодий артист Сільвестер Белт .