Лоліта заявила, що більше не хоче піаритися на війні: зрадниця України відмовила кремлю у черговій поїздці до окупантів

Новини шоубізнесу
731
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Лоліта Мілявська
Фото: instagram.com/lolitamilyavskaya

Схоже, запроданка вигадала нову можливість відновити репутацію перед урядом московії після скандальної "голої" вечірки

Відома українська зрадниця Лоліта Мілявська, яка все скаче перед пропагандистами, аби на московії нарешті забули про її участь у скандальній голій вечірці , несподівано відмовилася їхати у тимчасово окупований Донецьк. Судячи з усього, путіністка вирішила, що кремлю буде достатньо її “благодійних намірів” відновити там храм, який, скоріш за все, й знищили самі росіяни.

Тільки нещодавно Мілявська вихвалялася, що була одною з перших, хто їздив підтримувати окупантів. Але, схоже, вона настільки вже набридла місцевим жителям Донецьку, що тепер навіть там на неї не чекають, прямо про це кажучи самій артистці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це вона заявила у коментарі пропагандистському виданню NEWS, наголосивши, що більше не збирається їздити на тимчасово окуповані території. Принаймні сама вона не бачить сенсу витанцьовувати перед російськими загарбниками.

Взяла, поїхала навмисне. Щоб що? Мені багато хто пише із Донецька та Луганська і військові пишуть і підтримують. А деякі кажуть, що неф*г тут робити. Що це ви пристосувалися їздити? У нас тут не рай на землі, нащо ви їздите? Нам зараз не до пісень,
— висловилася Лоліта Мілявська.

Варто зазначити, що приятель фігурантки центру "Миротворець", яка з січня 2023 року перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність, співак Філіп Кіркоров, навпаки вирішив саме таким чином відновлювати репутацію перед урядом рф. А сама Мілявська, що не дивно, відкрито підтримує його дії.

Філіпом Кіркоровим пишаюся, захоплююсь ним. Ні, я не планую [їхати на Донбас]. Я не вважаю це за потрібне. Я була в Донецьку та в Луганську. Мене не можна звинуватити в тому, що я не їздила. Я не хочу, щоб це виглядало навмисне,
— додала запроданка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Лоліта Мілявська похизувалася статусом “бабки” , яким нагородила артистку московія. Зрадниця розсекретила, яку пенсію отримує на болотах та зізналася, чи вистачає їй цього.