Чекала на пропозицію 9 років і працювала офіціанткою: 18 цікавих фактів про Кейт Міддлтон

Зірки
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Кейт Міддлтон, фото
Фото: Getty Images

Розповідаємо несподівані факти із життя принцеси Уельської

У Мережі вже другий місяць обговорюють загадкове зникнення Кейт Міддлтон. Принцеса перенесла заплановану операцію , через що вже давно не з'являється на публіці. Але прихильники впевнені, що з нею щось трапилося: смерть, хвороба або зрада Вільяма . На тлі ажіотажу навколо принцеси пропонуємо вам дізнатися про кілька цікавих фактів з її життя.

Кетрін — дружина принца Уельського Вільяма, спадкоємця британського престолу, після весілля отримала офіційний титул Її королівської високості герцогині Кембриджської. У Шотландії її називають графинею Стратерн, а в Північній Ірландії — баронесою Каррікфергус. Після смерті королеви Єлизавети II 8 вересня 2022 року її титул змінився — тепер вона стала принцесою Уельською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нижче ми зібрали незвичайні факти з особистого життя та біографії Кейт Міддлтон. Дізнайтесь більше про майбутню королеву Великобританії.

Цікаві факти з біографії Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон, фото
Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон народилася 9 січня 1982 року. Вік принцеси — 42 роки. Знак Зодіаку — Козоріг.

Батьки Кейт Міддлтон — авіадиспетчер та стюардеса британських авіаліній Майкл та Керол Міддлтон. У Кейт є молодша сестра Пилипа (Піппа) та брат Джеймс.

У дитинстві Кейт називали Squeak ("Піщалка"). Якось вона зізнавалася, що в дитинстві мала дві морські свинки: одну звали Піпп, на честь її сестри Піппи, а іншу — Сквік, бо цим прізвиськом Кетрін називали вдома.

У 11 років Кейт зіграла Елізу Дуліттл у самодіяльній виставі "Пігмаліон". Тоді ЗМІ рясніли заголовками про те, що дівчина без благородного походження повторила долю головного персонажа п'єси.

У дитинстві Кейт жила в Йорданії. Там працював її батько.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото
Фото: Getty Images

У Мережі регулярно пишуть, що Кейт і Вільям — давні родичі. А все тому, що Міддлтон і Віндзор мають спільного предка — короля Едуарда III.

Під час навчання у коледжі майбутня принцеса працювала офіціанткою. Про це вона розповіла у 2019 році, додавши, що їй зовсім не подобалася така робота.

Грандіозне весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон, за яким стежив увесь світ, відбулося у квітні 2011 року. Зараз у принцеси та принца є троє дітей: принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї.

Кейт Міддлтон у весільній сукні, фото
Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон з дітьми, фото
Фото: Getty Images

Як і у Меган Маркл, у принцеси є рідня, з якою вона не спілкується. Щоправда, її родичі мають кримінальне минуле. Наприклад, її дядько Гері Голдсміт відсидів у в'язниці за зберігання наркотиків, а троюрідна сестра працювала стриптизеркою.

Вперше майбутнє чоловік Вільям та Кейт зустрілися у 2002 році під час навчання в університеті. Але саме під час участі Кейт у модному показі у ролі моделі принц подивився на неї по-іншому. Кажуть, що заміж за принца Кетрін вийшла завдяки своїй "голій" сукні , в якій сяяла на подіумі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У 2007 році Кейт та Вільям несподівано розлучилися і дуже негарним чином. Принц повідомив про розрив телефоном. Казали, що до цього доклала руку Камілла. За іншою версією, на розставанні наполіг батько, тому що він був нещасливий у ранньому шлюбі з леді Діаною. Однак згодом Кейт і Вільям знову зійшлися.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото
Фото: Getty Images

Цілих 9 років Кейт Міддлтон чекала на пропозиції руки та серця. За це ЗМІ її часто називали Waity Katie ("Чекаюча Кейті"). Зараз Кейт Міддлтон носить кільце заручини з сапфіром і діамантом. Воно належало принцесі Діані.

Вийшовши заміж за Вільяма у 29 років, герцогиня стала найстаршою королівською нареченою в британській історії.

У Кейт Міддлтон слава чудової господині. Попри те, що вони з чоловіком мають особистого кухаря, Кейт не раз говорила, що любить готувати та навіть відвідувала кулінарні курси. Також герцогиня часто сама ходить за покупками.

Кейт Міддлтон, фото
Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон в капелюшку, фото
Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон, фото
Фото: Getty Images

Принцеса віддає перевагу одягу демократичних марок і часто по кілька разів одягає те саме вбрання. За це її дуже люблять британці.

Фотографи та папараці запевняють, що Кейт Міддлтон практично ніколи не позує на камеру. Але при цьому вона завжди має багато хороших знімків.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото
Фото: Getty Images

У 2024 році в Мережі почала з'являтися інформація про те, що Кейт Міддлтон пішла від принца Вільяма. Потенційна причина — його роман на стороні . Чи це так — ніхто не знає.

Кетрін вміє грати на фортепіано. А ще принцеса захоплюється фотографією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще у Кейт Міддлтон струнка постать, яку нітрохи не зіпсувало три вагітності. Як тренується принцеса Уельська. Персональний тренер Кетрін розкрив її секрети .