Diana Gloster розповіла про вихід нового ЕР та розвиток творчості у Новому році. ЕКСКЛЮЗИВ ХОЧУ

Інтерв'ю
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Diana Gloster, українська сонграйтерка, співачка та інфлюенсерка, вирішила створити новий альбом, який присвячує жіночій силі. Її дебютний альбом "До мурашок " свого часу зібрав чимало позитивних відгуків, тому виконавиця творчо розвивається і не збирається зупинятися!

Каже, зараз, як ніколи важливо говорити про силу жінок, адже багато дівчат не вірять в себе та потребують слів підтримки. Ми поспілкувалися зі співачкою та дізналися усі подробиці про новий альбом та плани на новий рік!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

► Діано, розкажіть, чому ви вирішили створити ЕР, присвячений підтримці жінкам, пісні в ньому – власні проєкції чи почуті історії?

Я вирішила створити ЕP, присвячений жінкам, тому що це моя базова цінність. На цю тему я говорю вже дуже багато років. Моя особиста історія стала першим мотиватором, щоб розібратися в тому, що таке фемінізм, самоцінність, чому жінка може все. Українські жінки про це часто навіть не здогадуються. Тому для мене важливо транслювати це у своїй музиці. Музична творчість є відображенням мого життя, думок. І зараз мені дійсно здається, що у піснях не вистачало саме цієї теми.

► Можливо, є історія жінки, якою вона поділилася з вами, про зміну ставлення до себе, завдяки вашим пісням?

У мене просто сотні повідомлень у директі від жінок. Коли я їх зустрічаю після концертів – це просто нескінченна кількість теплих і важливих слів. Дівчата мені пишуть про те, що змінилося їхнє життя, ставлення до себе, що вони наважились на захист себе або власне щастя попри суспільні стереотипи. Після прослуховування “Я у себе є” чи “Тіло” вони починають більше вірити в себе чи ставати сміливішими. Я дуже вражена фідбеком від моїх слухачок. Ця тема завжди залишається однією з головних і найцінніших.

► Чи плануєте ви наступного року випускати ще пісні на таку ж тематику?

Наступного року я планую багато експериментувати. Та я ніколи не можу на 100% спрогнозувати про що будуть пісні. Коли приходить натхнення або ідея пісні, я просто пишу і ніколи не знаю наперед, про що саме буде нова композиція. Все залежить від того, яка музика до мене прийде, яка мелодія, як буду себе почувати. Але сподіваюся, що такою червоною ниткою жінки завжди будуть відчувати мою підтримку, будуть брати з мене приклад, як з сильної жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

► У вас є особливий стиль пісень, він став вже впізнаваним, чи плануєте урізноманітнити свою творчість і спробувати себе в новому жанрі?

У мене зараз дуже сильна жага до експериментів. Буду експериментувати як в музичному плані, так із текстами. А ще я дуже хочу більше проявлятися з різних сторін, а саме так, як ще ніколи не розкривалася у музичній творчості. Вже є плани на початок 2024 року. Думаю, що я вас здивую і дещо навіть спровокую.

► Як гадаєте, чи сприйме аудиторія вашу нову сторону?

Я ніколи не орієнтуюся на аудиторію, бо вважаю, що на кожну творчість є свій споживач. Для мене дуже важливо, щоб зі мною залишалися люди, з якими в нас однакові цінності, відчуття життя і поняття моралі. Я впевнена, що сприймуть усі мої експерименти саме ті, хто дуже близький по духу. А  це – найважливіше. Те, що ми задумали з командою, впевнена,  відгукнеться великій кількості людей.

Diana Gloster розповіла про вихід нового ЕР та розвиток творчості у Новому році. ЕКСКЛЮЗИВ ХОЧУ - фото №1

► Що б ви хотіли сказати своїм прихильникам перед початком 2024 року?

Я хочу сказати, що ми всі – великі молодці! Я пишаюся нами всіма, адже ми вже другий рік живемо в таких важких обставинах, і продовжуємо. Я хочу побажати всім терпіння, сил, енергії та любові. Щоб дійти до перемоги, не піддаватися сильній втомі, треба мати дуже великі запаси любові всередині. Я сподіваюся, що наступний рік буде точно переможним. Кожен з нас робить все для того, щоб ця перемога настала якнайшвидше. Хочеться, щоб у нас були сили і відбудовувати країну, і радіти тому, що ми нарешті перемогли. Радійте маленьким речам і знаходьте у сірих буднях щось по-справжньому магічне і чарівне для себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися ексклюзивними подробицями з життя співачки YAROMIYA . В інтерв'ю ХОЧУ вона розповіла цікаві подробиці про власний стиль, бʼюті рутину та улюблених дизайнерів.