MASHA FOKINA несподівано натякнула на розставання з близькою людиною (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярна українська співачка, модель та акторка MASHA FOKINA несподівано заспівала про розставання з близькою людиною. У чому річ - розповідаємо далі у нашому матеріалі!

Сьогодні виконавиця представила новий трек під назвою "Просто так". У ньому Маша Фокіна розкриває тему гострих емоційних переживань під час розставання з коханою людиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
MASHA FOKINA несподівано натякнула на розставання з близькою людиною (ВІДЕО) - фото №1
MASHA FOKINA

Описуючи цей трек, зірка говорить про стосунки, які "не приносять нічого, крім болю":

Це пісня про те, що не може бути продовження у стосунках, де люди стали байдужими одне до одного. Не потрібно триматися за спогади. Ми живемо тут і зараз - це наше життя. Це пісня про жінок, які продовжують жити у нещасливих стосунках, але не можуть зізнатися собі, що їх час закінчувати.

На її написання мене "надихнула" історія близької подруги, розставання з чоловіком у неї було тривалим і болісним. Треба мати велику сміливість, щоб одного разу сказати "СТОП", і піти зі стосунків, які не приносять нічого, крім болю.

Разом із треком світ побачив і кліп, відзнятий із режисеркою Оленою Вінярською. З нею Маша працює вперше, хоч і знайомі вже багато років.

Я довго шукала команду, з якою зніму відео на трек "Просто так". У мене була ідея, але я не знала, з ким її реалізувати. Випадково ми зустрілися з Оленою, вже за 15 хвилин домовилися, а вже за 4 дні зустрілася на знімальному майданчику. Зрозуміли одна одну з півслова.

Зауважимо, що "Просто так" сильно відрізняється від попередніх музичних релізів співачки. MASHA FOKINA зізнається, що трек більш зрілий, бо всі ми дорослішаємо.

Подорослішала і я,

- додає Маша Фокіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аранжувальником треку став відомий саунд-продюсер Томаш Лукач, з яким MASHA FOKINA співпрацює вже понад 4 роки. Автором слів та музики стала Ангеліна Буковська.

До речі, вже незабаром співачка, яка зараз перебуває в Києві, планує презентувати новий альбом. А тим часом можете послухати її свіжий трек "Просто так"!

MASHA FOKINA несподівано натякнула на розставання з близькою людиною (ВІДЕО) - фото №2
MASHA FOKINA

Раніше новим ритмічним синглом потішила своїх фанатів співачка KOLA. Її пісня "Бути простим"  увійшла у плейлист EQUAL від Spotify, а фото виконавиці прорекламували на білборді у Нью-Йорку на Times Square!