Що українці “заслухали до дір” у 2023-му: підсумки року від Apple Music

Музика
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Зазвичай великі музичні стрімінгові сервіси починають ділитися підсумками року у грудні. Та цьогоріч сервіс Apple Music вирішив всіх випередити й оприлюднив чарти у листопаді. Тож якщо вам цікаво, що слухали українці протягом 2023 року - читайте цю статтю на HOCHU.ua.

Apple Music опублікувала рейтинг найпопулярніших пісень в Україні за 2023 рік. В першій десятці 8 місць посіли українські виконавці та ще 2 пісні належать іноземним артистам.

Що приємно, у ТОП-10 немає російських виконавців. Але, на жаль, загалом у добірці зі 100 треків вони є. Крім того, частина пісень українських артистів, що увійшла до рейтингу “Головні пісні 2023: Україна” - російськомовні.

Щодо світового плейлиста “ТОП-100 у світі: 2023”, на першому місці опинилась пісня “Last Night” кантрі-виконавця Моргана Воллена. А ось найпопулярнішою артисткою року, що минає, стала Тейлор Свіфт (тут ми взагалі не здивовані).

До речі, Apple Music запустила функцію Replay. Завдяки їй ви можете переглянути персональну статистику прослуховувань за рік. Дізнатися, яких артистів, пісні та альбоми ви слухали найбільше протягом 2023 року можна за цим посиланням .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ТОП-10 пісень, які слухали українці на Apple Music у 2023 році

“Flowers” Майлі Сайрус

“Буревіями” SHUMEI та Злати Огнєвіч

“Погляд” YAKTAK (feat. SOBOL’)

“Щоб не було” DOROFEEVA

“Провела екскурсію” Parfeniuk 

“Силуети” SadSvit та СТРУКТУРА ЩАСТЯ

“Додому” Wellboy

“Unholy” Сема Сміта та Кім Петрас

“Чути гімн” SKOFKA

“Відриваючись” Parfeniuk

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І ще трішки про Тейлор Свіфт. Раніше ми писали, що вона зробила фурор на MTV Video Music Awards 2023. Так, вона перемогла у 8 номінаціях та ще й здивувала стильним образом. Більше про це читайте у цьому матеріалі .

Фото: unian.net