Анна Трінчер розлучається: Волошин відверто зізнався, чому кинув дружину

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Розлучення Анни Трінчер та Олександра Волошина стало великою несподіванкою для багатьох. І хоча раніше ходили чутки про розрив блогерів, самі вони продовжували працювати над тим, щоб зберегти шлюб. Однак коли зрозуміли, що це марно - зважилися розійтися .

Так, Анна Трінчер зізналася, що пропозиція розлучитися була саме її чоловіка, а каталізатором їхніх проблем став діагноз Олександра Волошина. Тепер же він вирішив публічно пояснити свій вчинок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В Instagram блогер розповів, що в усіх стосунках він швидко "перегорав", а винятком не стали й почуття до Анни Трінчер. Тому, щоб не мучити дружину, він запропонував розійтися. Таким чином він хотів уберегти її від того болю, який вона могла б отримати в нещасливому шлюбі.

Я дав обіцянку собі: якщо я буду у стосунках відчувати, що перегораю, то маю зробити все, щоб прибрати це, або сказати про це людині й не допустити зі свого боку "аб'юзивної" поведінки. Саме це я і зробив зараз. Я прийшов до Ані і чесно все розповів. На ситуацію можна подивитися з різних боків. Можна багато говорити і шукати хто правий, а хто - ні. Але я знаю, що для себе і для своєї, ще на той момент дружини, я роблю правильний крок, який зробить нас обох у майбутньому щасливішими,

- розповів Олександр Волошин.

Анна Трінчер розлучається: Волошин відверто зізнався, чому кинув дружину - фото №1
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

І все ж, попри розрив, блогер не виключає, що вони з Анною зможуть відновити стосунки. У Stories він підкреслив, що хоче зберегти з ексдружиною дружбу, а можливо, одного разу і зовсім вони знову будуть разом.

Анна Трінчер розлучається: Волошин відверто зізнався, чому кинув дружину - фото №2
Фото: instagram.com/voloshyn_xx
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Олександр Волошин  зареєструвався у Тіндері . Це сталося на фоні чуток про його розлучення з Анною Трінчер, проте сам блогер намагався виправдати це тим, що нібито  поспорив з іншою блогеркою .