Альтернатива легендарному "Шансу": YouTube підкорює нове музичне шоу з Дантесом і Дашею Кубик

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На просторах українського YouTube з'явився новий розважальний проєкт "Мультитрек". У прем'єрній серії знялися молоді, але вже популярні артисти - KOLA і CHEEV, яким довелося всього за 12 годин створити по новому треку. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Шоуранерами нового проєкту стали музичний продюсер Євген Тріплов, який покинув лейбл Papa Music незадовго до повернення Антона Вельбоя , а також і Влад Булава. А ось ведучими "Мультитреку" стали співак Володимир Дантес і популярна ТікТок-блогерка Даша Кубик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У першій серії, як ми вже встигли зазначити, за перемогу боролися сучасні артисти KOLA та CHEEV. А головним призом є сума в 50 тисяч, однак вона створена не для подальшого розвитку кар'єри артистів, а спрямована на допомогу армії.

Співачка KOLA була в команді Вови Дантеса і в шоу вирішила поекспериментувати зі своїм музичним стилем. Зазвичай артистка створює ліричні композиції, проте цього разу вона написала танцювальну пісню "А шо я?" про нерозділене кохання.

Своєю чергою співак CHEEV створив трек "Перший день". Вона описує важкість переживань після розставання, яка супроводжується почуттями невизначеності та самотності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто в новому сезоні "Вечірнього кварталу" замінить Олену Кравець . У чоловічому колективі тепер з'явиться нова дівчина!