Оля Полякова заявила, що набрала за два тижні цілих 8 кг: одна погана звичка замінила іншу

Новини шоубізнесу
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

З початком війни у багатьох зірок українського шоу-бізнесу неабияк змінилося життя. Це стосується і звичок, які вони намагаються поміняти. Співачка Ольга Полякова розповіла стосовно куріння і того, як почала їсти солодощі.

Українська співачка Ольга Полякова поділилася своїм досвідом куріння в сторіс на своїй сторінці Інстаграм. А ще вона зізналася, що почала ненормовано їсти і набрала зайву вагу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Полякова розповіла, що курила, і як до цього ставиться. А ще зірка поділилися, що повністю кинула цигарки та алкоголь, і вже певний час живе без згубних звичок.

Чесно? Я ніколи не курила реальних сигарет. Почала посмоктувать електроночку років 3 тому. І робила це рідко, коли вип'ю коктельчика... Але почалася війна, і я дуже сильно закурила. Ну, електронку,

— зізналася співачка.

Ольга Полякова зізналася, що розповніла і кинула курити - фото №1

Додала, що її захопив запах і солодкий присмак. Проте вона зважила усі “за” і “проти”, і прийняла рішення, що більше не буде шкодити своєму здоров'ю.

Потім я зрозуміла, що вони шкідливі, тому що в нас в Україні немає 2 мл, а є тільки 5 мл. А це дуже сильно,

— акцентувала Полякова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розповіла зірка і те, що перестала вживати алкоголь. Усе це спровокувало сильний апетит, і вона почала не нормовано їсти. Співачка зізналася, що не любить солодке, але після того, як кинула курити, почала їсти шоколад і цукерки.

Ольга Полякова зізналася, що розповніла і кинула курити - фото №2

Хочу з вами поспілкуватися, бо в мене зараз буде шок-контент... Кинула курити і пити спиртне... Я кинула палити, і замість цього почала жерти. І це не тільки їжа в ненормованій кількості, а ще й солодке... Короче, люди, +8 кг,

— резюмувала Ольга Полякова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали зізнання Ольги Полякової щодо пластики. Зірка розповіла, чи робила операції краси.

Фото: @polyakovamusic