Оля Полякова: досьє на королеву ночі, якій приписували роман із учасником "Майстер Шеф"

Досьє
518
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Оля Полякова фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Від Суперблондинки до Королеви Ночі

Оля Полякова — українська співачка, актриса, телеведуча та зіркова учасниця багатьох популярних шоу — “Народна зірка”, “Танці із зірками” та інших. У досьє Хочу! — біографія, особисте життя та цікаві факти про Ольгу Полякову.

Професія співачка, актриса, телеведуча
Дата народження: 17 січня 1984 року
Зріст і вага: 180 см та 63 кг
Місце народження: Вінниця, Україна
Соцмережі: Facebook , Instagram , Twitter

Біографія Ольги Полякової

Оля Полякова фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Ольга Полякова народилася у родині дипломата та педіаторки. Бабуся та дідусь майбутньої зірки також були лікарями. Але маленька Оля змалку захоплювалася творчістю. Любила співати, малювати та окрім школи відвідувала музичну школу за спеціальністю фортепіано.

Після закінчення школи Оля Полякова остаточно вирішила пов'язати своє життя із творчістю та стала студенткою музичного училища імені Леонтовича на клас академічного вокалу. Закінчивши училище з червоним дипломом, дівчина вступила на факультет академічного вокалу до КНУКіМ.

Але й на цьому вона не зупинилася – після КНУКіІ Оля Полякова закінчила консерваторію імені В.І. Чайковського і стала дипломованою оперною співачкою.

Оля Полякова фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Перед тим, як розпочати кар'єру співачки, Оля Полякова встигла спробувати себе в моделінгу в агентстві Madison Models, грала епізодичні ролі у фільмах та серіалах. А потім почала робити перші кроки до слави. Починала Оля з виступів у клубах та на корпоративах – виконувала пісні з гуртом музикантів. А 2005 року почала співпрацювати з російським режисером-постановником Олександром Ревзіним, випустила спільний альбом зі співачкою Любашею та записала трек із російським гуртом "Чай вдвоєм". Але слави це не дало.

Справжній прорив у кар'єрі Олі Полякової стався 2008 року, коли вона випустила максі-сингл "Суперблондинка". У кліпі вона постала в тепер уже відомому всьому образі самоіронічної нарочитої блондинки, яка любить кітч і шалене вбрання.

Оля Полякова фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Двома роками пізніше, у 2010 році, Оля Полякова здобула перемогу у другому сезоні шоу "Народна зірка". Ще через рік - посіла друге місце в суперфіналі проекту "Зірка+Зірка", партнером Олі по шоу став Георгій Делієв. Тоді ж, 2011 року, на каналі М1 вийшло авторське реаліті-шоу "Привіт, декрет!". Програму вела вагітна Полякова.

Наприкінці 2012 року розпочався новий етап у кар'єрі Олі Полякової — вона почала співпрацювати з продюсером та генеральним директором компанії Secret Service Михайлом Ясинським, приміряла на себе новий образ, головною "родзинкою" якого став кокошник, і випустила трек "Russian Style". Наступного року Полякова випустила популярні “Люлі” та “Шльопанки”.

Оля Полякова фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Пізніше Оля Полякова змінила кокошник на корону та випустила “Королеву ночі” та інші не менш популярні треки.

Оля з'являлася також і на ТБ — входила до складу журі 10 сезону "X-Фактор" та проекту “Ліга Сміху”, була зірковим детективом шоу "Маска" та тренером 12-го сезону вокального проекту "Голос країни", встигла потрапити до суддівського складу шоу "Маска", побути наставницею "Голосу країни", коментатором "Богіні шопінгу". Оля Полякова також знімалася у кіно, серед її робіт - фільми "Свінгери", "Я, ти, він, вона", "Зірки за обміном" та серіал "Кумські байки".

Оля Полякова фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Разом із Машею Єфросініною Оля Полякова веде шоу на YouTube “Дорослі дівчатка”.

Особисте життя Ольги Полякової

Оля Полякова з родиною фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова вже 19 років одружується з українським бізнесменом Вадимом Буряковським. Пара виховує двох доньок - Машу та Алісу.

Оля Полякова та Михайло Діанов фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Але стабільний шлюб не заважає пліткам про особисте життя співачки. Так, Олі Поляковій приписували роман із захисником "Азовсталі" Михайлом Діановим. Співачка пояснила їхнє тісне спілкування дружбою.

Оля Полякова з дочками фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic

А нещодавно у Мережі вибухнув новий скандал — колишній учасник “Майстер Шеф” та колега Олі з шоу “Він готує, вона керує” Влад Міцкевич заявив, що його зі співачкою пов'язували романтичні, а не лише робочі стосунки. Сама Оля ці плітки спростувала .

Цікаві факти про Ольгу Полякову

Оля та Маша Полякові фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic
  • Оля Полякова вміє водити… літак!

  • У дитинстві майбутня зірка встигла перенести дев'ять струсів мозку.

  • Окрім отримання кількох профільних утворень, співачка пройшла майстер клас у Сета Рікса — педагога з вокалу таких світових знаменитостей, як Мадонна, Майкл Джексон та Вітні Х'юстон.

    З чоловіком Оля познайомилася на його дні народження, де виступала як запрошена зірка.