Журі розкритикувало, а глядачам сподобалося: гурт NAZVA дивує виступом на нацвідборі (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Одним із найбільш яскравих виступів на національному відборі на Євробачення 2024 став перформанс гурту "Nazva" з композицією  "SLAVIC ENGLISH". Подробиці - в нашому матеріалі.

Третіми на сцену національного відбору на Євробачення 2024 від України вийшли гурт "Nazva". Хлопці співали про українців, які розмовляють англійською зі слов'янським акцентом. Хлопці говорять, що їхня конкурсна композиція, перш за все про те, що не варто соромитися себе. Зокрема, це проявляться тоді, коли людина, яка не вміє говорити англійською як носій мови, намагається говорити на свій лад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що "Nazva" виступили максимально здорово. З точки зору вокалу, виступ був більш ніж достойним. Однак, членам журі він не надто зайшов. Сергій Танчинець відзначив, що виступ був кумедним та театралізованим, однак на конкурсі Євробачення  він його не бачить.

Щодо інших членів журі, то Джамала зауважила, що "Nazva" даремно кепкують з українців, які не вміють з правильним акцентоми розмовляти англійською мовою. Селебритіс зауважила, що в Україні англійська звучить набагато краще, ніж про це співають хлопці. Однак, Андрій Данилко відзначив, що йому сподобався такий виступ, адже артисту вже набридли серйозні номери від України. При цьому, глядачі зазначили, що їм дуже сподобався цей виступ.

Реакція мережі

Журі розкритикувало, а глядачам сподобалося: гурт NAZVA дивує виступом на нацвідборі (ВІДЕО) - фото №1
Журі розкритикувало, а глядачам сподобалося: гурт NAZVA дивує виступом на нацвідборі (ВІДЕО) - фото №2
Журі розкритикувало, а глядачам сподобалося: гурт NAZVA дивує виступом на нацвідборі (ВІДЕО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, TVORCHI, в супроводі оркестру виступили на Національному відборі на Євробачення. Артисти влаштували справжнє шоу.