Німеччина визначилася з представником на Євробачення: на якому місці тепер вона у букмекерів (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Уже половина учасників Євробачення 2024 визначилися зі своїми конкурсними композиціями та представниками. Були ті країни, що відмовилися, як-от Румунія.  17 лютого свій вибір зробила і Німеччина. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, за підсумками місцевого відбору стало відомо що від Німеччини на конкурс в Мальме поїде батько двох дітей та колишній вуличний музикант Іsaak з композицією "Always On The Run" (завжди у бігах). Зауважимо, що Німеччина виступатиме відразу у фіналі пісенного конкурсу, так як є країною-засновницею Євробачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пісня, з якою Ісаак поїде на конкурс, фокусується на проблемах психічного здоров'я та передає сильні емоції. Варто зазначити, що трек з яким Ісаак вирушить на конкурс є напрочуд емоційним та фокусується на проблемах психічного здоров'я людини.

Що ж до образу, який обрав артист, то він виглядає досить повсякденним. На тамтешньому відборі чоловік відмовився від сценічних постановок. Не було жодних світлових ефектів, графіки, або ж декоративного туману.

Проте, очікувано букмекери не ставляють німців на лідируючі місця. Наразі їм прогнозують 9-у сходинку.

Німеччина визначилася з представником на Євробачення: на якому місці тепер вона у букмекерів (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Фінляндія обрала на Євробачення епатажний комедійний дует. Один з артистів виступає майже повністю голим.