Докорінно змінив знаменитий шлягер: шансоньє Гарік Кричевський разом з донькою презентував українську версію "Мой номер 245"

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Легендарний шансоньє Гарік Кричевський, який приголомшив вітчизняного слухача українською версією хіта "Киевляночка", здивував фанатів новим треком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Кричевський у себе в Instagram розповсюдив ролик, на якому постав разом зі своєю донькою Вікторією. Співак вирішив представити українському слухачеві родинний дует та разом з найріднішою людиною заспівав перекладену версією композиції "Мой номер 245".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зауважимо, що цей музичний презент підписники отримали з нагоди дня народження доньки Гаріка. До речі, 4 лютого Вікторія відсвяткувала 27-ий день народження.

Щодо композиції, то зауважимо, що вона звучить абсолютно інакше ніж в російській версії. Мова йде про те, що Гарік вирішив повністю переінакшити її гармонію. Відтак, тепер це романтичний, а не кримінальний хіт. До того ж, він змінив навіть назву треку. Тепер композиція називається "Мій потяг 245". Така назва пояснюється тим, що  в пісні розповідається про подорожі  потягом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Максим Галкін викликав фурор у Варшаві, заспівавши "Піду втоплюся" українською мовою. Виконання коміка вийшло своєрідним.