Спільна донька Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна носить не його прізвище: стало відомо, у чому причина (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська артистка, донька знаменитої Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко, яка розповіла, як пройшла  її остання розмова з мамою, зізналася, що її чоловік Арсен Мірзоян, у свій час був ініціатором того, аби їхня спільна донька не брала його прізвище. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цю історію Тоня розповіла в інтерв'ю Олексію Суханову. Бесіда  вийшла 5 січня на YouTube каналі журналіста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

42-річна Матвієнко зауважила, що її молодша дочка Ніна була найулюбленішою внучкою Ніни Митрофанівни. Виконавиця додала, що коли дитина народилася, то її чоловік  Арсен Мірзоян вирішив не наполягати на тому, щоб Ніну записали з його прізвищем. Ба більше, Арсен запропонував взяти для дочки прізвище Матвієнко, щоб вона повністю була названа на честь знаменитої бабусі.

Мама сказала, що дуже вдячна мені й Арсену, що в нас з'явилася Ніна. І вона була шокована, що вона саме Ніна Матвієнко. Вона коли побачила, взяла окуляри і прочитала свідоцтво про народження, не могла повірити, що Арсен дав їй прізвище Матвієнко. Це була Арсена ініціатива. Він сказав: "Ну, якщо на честь мами, то на честь мами вже". Вона розплакалася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тоня Матвієнко розповіла про те, які були взаємини в її покійної мами та чоловіка. Артистка зауважила, що під час сварок завжди була на боці Мірзояна.