"Це кільце для мене дуже дороге": Тоня Матвієнко пожертвувала прикрасу знаменитої мами на благодійному аукціоні

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська співачка Тоня Матвієнко, яка вперше відвідала Дубай, приєдналася до благодійного заходу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це у спільному пості на офіційному акаунті в Instagram  повідомили ведучі програми "Ближче до зірок" Наталі Солонік та Нікіта Добринін. Зірки розповіли, що Тоня вирішила доєднатися до їхньої благодійної ініціативи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повідомляється, що 42-річна Матвієнко хоче передати на аукціон каблучку матері задля того, аби допомогти зібрати певну суму коштів на FPV дрони  для Микити Козачинського  та військової частини А 7406.  Медійники повідомили, що участь у розіграші прикраси може взяти кожен охочий, хто задонатить більше 100 гривень.

Кожен, хто підтримає збір на FPV дрони, зможе отримати справжню реліквію з особистої колекції “квітки-душі” українського народу – Ніни Митрофанівни Матвієнко. Срібну каблучку з каменем, яку нам передала донька легенди Тоня Матвієнко. Тоня впевнена, що “мама була б щаслива, якби це кільце принесло Україні користь.

- говориться у публікації ведучих.

Це кільце для мене дуже дороге. Я сповідаюся, що воно принесе користь захисникам і захисницям. Я буду дуже рада цьому і я знаю, мама також

- сказала сама  Матвієнко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тоня Матвієнко заявила, що більше не хоче мати дітей з Арсеном Мірзояном. Артистка розповіла про причину такого рішення.