Тоня Матвієнко вперше відвідала Дубай: ось заради чого співачка полетіла в ОАЕ (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко, яка  більше не хоче мати дітей , вперше в житті відправилася в Дубай. Однак полетіти в ОАЕ артистці довелося не заради відпочинку! Що зірка робила на узбережжі Перської затоки – розповідаємо на HOCHU.ua!

Днями на своїй сторінці в Instgaram Тоня Матвієнко поділилася світлинами з сонячних Обʼєднаних Арабських Еміратів. Туди доньку покійної Ніни Митрофанівни запросили виступити у відомому ресторані, заснованому українцями. Судячи з усього, захід був благодійним, а його ведучою стала Василіса Фролова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У сторіс артистка показала, що виконала на сцені ряд пісень, серед яких були й ті, які колись співала її зіркова мама. Зокрема це була й композиція "Ой, летіли дикі гуси". За словами співачки, її було важко виконувати на публіку, адже це нагадувало Тоні про смерть мами. Також наживо гості могли почути композицію-присвяту Ніні Митрофанівні "Сік землі".

Тепло на душі, коли запрошують, щоб надихнути українців за кордоном. Вдячна посольству України в ОАЕ за підтримку! Дякую за гостинність,

– прокоментувала співачка свою поїздку.

Тоня Матвієнко вперше відвідала Дубай: ось заради чого співачка полетіла в ОАЕ (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/tonya_matvienko/
Тоня Матвієнко вперше відвідала Дубай: ось заради чого співачка полетіла в ОАЕ (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/tonya_matvienko/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що донька Ніни Матвієнко  отримала відмову від відомого виконавця . Популярний репер не захотів співати разом із Тонею Матвієнко.