"Нити та жалітись я не збираюсь": Дорофєєва зізналася, що має подавлений емоційний стан (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська артистка, авторка хітів Надя Дорофєєва, яка засвітила будинок, в якому живе з Мішою Кацуріним несподівано засмутила користувачів черговою світлиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Сумним постом знаменитість поділилася на своїй офіційній сторінці в Instagram . Як бачимо з кадру, Додо позувала зі сльозами на очах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свою публікацію селебритіс підписала у доволі  філософському стилі. Зокрема, Надя зазначила, що вона в житті буває різною. Зірка зазначила:

Баланс. Він потрібен в усьому. Якщо подивитесь попереднє фото в моєму Instagram – там я в розкішній червоній сукні, з гарним мейком і червоними губами, усміхнена, яскрава і така впевнена. На цьому фото теж я - сумна, розгублена і травмована. Хто з них справжня? Відповідь - обидві. Чомусь тривалий час хотіла вам показувати тільки "легку" себе, в гарному настрої, ненапряжну, щасливу, в ідеальному ракурсі… Напевно, соцмережі нав'язують це всім нам. Але це не про справжність. Нити та жалітись я не збираюсь, просто хочу, щоб ви хоча б іноді бачили тут і таку мене.

"Нити та жалітись я не збираюсь": Дорофєєва зізналася, що має подавлений емоційний стан (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Надя Дорофєєва стала мамою! Відомий ведучий розсекретив таємницю артистки.