Віталій Козловський розірвав Мережу премʼєрою кліпу, де вперше показав вагітну дружину (ВІДЕО)

Музика
259 201
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Віталій Козловський з дружиною
Фото: instagram.com/yuliabakumenko

39-річний артист нарешті підтвердив чутки, що вже незабаром він вперше стане татом

Останнім часом Віталій Козловський розкриває все більше деталей свого особистого життя. Тільки нещодавно він шокував зізнанням, що таємно одружився, а тепер він вперше показав свою вагітну дружину, підтвердивши чутки щодо майбутньої появи первістка . Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Віталій Козловський запремʼєрив кліп на ліричну композицію “Рубіж”, що була написана під впливом воєнного часу і того, що зараз сам співак воює на передовій. Така назва пісні є символічною, адже вона уособлює межу між цивільним та військовим життям. Окрім того, таку саму назву має бригада НГУ, у якій Віталій почав служити після мобілізації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що пісня була записана за день до того, як артист відправився на Донбас, де служив в артилерії. Однак організувати зйомки відеороботи команда Віталія змогла тільки нещодавно. А у самому кліпі Віталій постав в образі чоловіка похилого віку, намагаючись показати, скільки часу у нашого народу краде війна.

Віталій Козловський
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music
У новому відео "Рубіж" за дві з половиною хвилини я постарів на 40 років. Це — алегорія часу, який війна безжально краде у всіх нас, відбираючи молодість та ресурси. Єдине, що війна не може в нас забрати — це віра, любов до рідних , бажання жити і продовжувати свій рід,
— каже Віталій Козловський.

Зазначимо, що у новому кліпі взяла участь дружина Віталія Козловського, яка чекає народження первістка. В кінці відео вона постала перед камерами, але обличчя дівчини так і не показали. Втім і так вже усім відомо, що артист одружився зі своєю менджеркою Юлією Бакуменко.

При надії…
Мій сенс.
Стимул.
Любов,
— чутливо повідомив Віталій Козловський новину про те, що незабаром стане татом.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віталій Козловський пригадав ворожий обстріл , що тривав декілька годин поспіль. Тоді, за словами співака, навіть миші були контужені.