Легендарна кліпмейкерка Таня Муіньо "підловила" Дантеса під час відвертої взаємодії з красунями (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Дантес
Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Співак Володимир Дантес надихнувся творчістю Василя Стуса, а його нова робота викликала фурор у соцмережах

Співак Володимир Дантес, який за останні 10 років майже не змінився , вразив прихильників прем'єрою пісні “Я залишусь молодим”. А найцікавішим стало те, як вдало артист поєднав вірші класика — Василя Стуса, — а також відверто провокативну відеороботу, фільмуванням якої займалася найпопулярніша українська кліпмейкерка Таня Муіньо. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Усі ми памʼятаємо класифікацію пісень Володимира Дантеса — спочатку було “Мне уже 20”, через 10 років ми запалювали під трек “Теперь тебе 30”, ну а зараз артист вирішив, що житиме вічно. Власне тому у новій роботі він постав в образі рок-зірки, що тусить на вечірці 70-тих років у компанії привабливих дівчат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А одним з джерел натхнення для пісні стала творчість Василя Стуса. Ось що про це говорить сам артист:

Я почав читати вірші Василя Стуса, хоча багато хто з мого оточення стверджував, що вони складні. Але мені здались неймовірними. Тому я і захотів написати щось на його вірші,
— каже Володимир Дантес.

Що ж стосується самого кліпу, то його зняла відома на увесь світ українська режисерка Таня Муіньо. 34-річна кліпмейкерка вже встигла підкорити не тільки український шоубіз, а й стати однією з найкращих режисерок, що знімала кліпи для Гаррі Стайлза, Сема Сміта, Ленні Кравіца, Дженніфер Лопес та інших зірок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Володимир Дантес і Даша Кацуріна приховали новину про поповнення в родині . Однак спокійно, спільних дітей у пари поки не зʼявилося.