Ретро звучання з присмаком усім відомої "Черемшини": Oxana Trach випустила новий трек "Я тебе знайшла" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Оксана Трач, фото
Фото: пресслужба артистки

Вийшло дещо новеньке з елементами чогось дуже знайомого

Українська співачка Oxana Trach днями презентувала нову композицію під гучною назвою “Я тебе знайшла”. , як розповідає сама виконавиця, це її пісня-експеримент.

Багато хто знає, що в співачки є син, а її чоловік є українським захисником. І теми про тепло почуттів є фундаментальними для її творчості. Проте нова композиція вирізняється з музичного доробку Oxana Trach. Вона має ретро-звучання, а також розкриває співачку зовсім з іншої сторони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ось що каже про свій свіжий сингл сама співачка:

Я завжди відверта зі своїм слухачем і ділюся через пісні відвертістю та справжністю. Пісня “Я тебе знайшла” не є виключенням. Вона про закоханість, коли людина засіла в твоїй голові і ти не можеш позбутися цих думок. Чи є тут сексуальний підтекст? Думаю так. Це нова емоція для моїх пісень, як і загалом звучання.

Окрім того, у приспіві можна почути рядки, які є відсиланням до популярної української пісні “Черемшина”. Для Oxana Trach це одна з найулюбленіших пісень ХХ ст. Тому вона вирішила невеличке послання використати і в своїй композиції.

Наразі у світі популярний тренд звертатися до видатних треків минулого та вкраплювати їх у нові пісні. У моїй версії це важко назвати семплом. Це відсилка, яка багатьом одразу нагадає рядки «Всюди буйно квітна черемшина… вівчаря в садочку, в тихому куточку, жде дівчина жде,
— зазначила артистка.

До речі, щодо творчої активності, наразі Oxana Trach відзначає пів року активної авторської діяльності. За цей час співачка підписала контракт про співпрацю з лейблом ENKO під керівництвом Івана Клименка та потрапила до лонглистів музичних премій YUNA-2024 та Jager Music Awards. Вона каже: зупинятися не збирається і робитиме все, аби наступними досягненнями стали вже музичні нагороди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно легендарна кліпмейкерка Таня Муіньо створила дещо особливе для Володимира Дантеса. Оцінити новий його кліп на трек “Я залишусь молодим” можете на Хочу!