Зібрали 5,6 млн на ЗСУ та встановили рекорд українського Twitch: Надя Дорофєєва та Міша Лебіга розірвали Мережу спільним треком (ВІДЕО)

Музика
10 357
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Надя Дорофєєва та Міша Лебіга
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Відома співачка та найпопулярніший український стрімер випустили спільну пісню "А я все плакала"

Відома співачка Надя Дорофеєва та стрімер Міша Лебіга, який "йшов у президенти" заради великого збору на зСУ, обʼєдналися, аби знову допомогти українським захисникам. Всього за півтори години стріму знаменитості запремʼєрили спільний трек, а окрім того — зібрали шалену суму донатів. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Вчорашнього вечора чекала переважна кількість прихильників Дорофєєвої та Лебіги, адже саме тоді у прямому ефірі вони вперше показали свою спільну відеороботу на пісню “А я все плакала”. Тому не дивно, що стрім знаменитостей побив рекорд українського Twitch, адже в режимі реального часу за стрімом спостерігало понад 50 тисяч глядачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, під час особливої презентації відеороботи Надя Дорофєєва та Міша Лебіга планували зібрати кошти для “Азову”, аби придбати FPV. Однак після трагічного ракетного удару по Чернігову, знаменитості вирішили частину коштів направити на допомогу постраждалим. Втім, навіть після спільного ефіру Наді та Міші, на банку продовжували надходити донати. А в цілому їм вдалося назбирати понад 5 мільйонів гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що це вже не перша спільна колаборація Наді Дорофєєвої та Міши Лебіги. Адже раніше заради благодійного збору на дрони для української армії, артистка обʼєдналася з відомими інфлюенсерами та представила кавер на пісню “Кохаю, але не зовсім”.