Віталій Козловський приголомшив новиною, що більше не служить у Нацгвардії

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український співак і військовий Віталій Козловський, який публічно конфліктує з Ігорем Кондратюком, поділився новинами про свою службу. Артист здивував швидкими змінами у своєму житті та зізнався, що більше не служить у Нацгвардії. Подробиці на HOCHU.ua!

Як і більшість військових, задля безпеки Віталій Козловський не розкриває подробиці свого перебування на фронті. Однак деякими новинами артист все ж ділиться з шанувальниками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, днями Козловський заінтригував, що більше не служить у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж". Про це він розповів в Instagram, доповнивши публікацію знімком своєї складеної військової форми.

Більше не у Нацгвардії. Черговий етап розпочатий. Подробиці з часом,

— коротко написав артист.

Віталій Козлювський приголомшив новиною, що більше не служить у Нацгвардії - фото №1
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Чим тепер займатиметься Віталій Козловський - поки невідомо. Але, він пообіцяв поділитися подробицями незабаром. Зазначимо, раніше музикант повідомляв, що його перевели в іншу військову частину. Тоді Козловський і сам не знав деталей, а лише підкреслив, що на новому місці він зможе більше допомагати іншим військовим.

Зараз приїхав в Київ, за наказом мене перевели в іншу частину, не знаю, на скільки часу, але можливостей допомагати хлопчакам буде більше,

— розповідав Віталій Козловський.

Віталій Козлювський приголомшив новиною, що більше не служить у Нацгвардії - фото №2
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Кондратюк розсекретив,  яку суму отримує  з військової зарплати Козловського. Як виявилося, це 20% від усієї заробітної плати Віталія.