Після 20 років існування в рф "прикрили" фірму Меладзе

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Резонансною новиною сьогоднішнього дня стала інформація про те, що російський співак Валерій Меладзе втратив свою фірму, яка працювала майже 20 років. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомило  одне з російських пропагандистських джерел. росЗМІ повідомили, що фірму закрила московська податкова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Основна причина - відсутність активності організації, яка спричинена від'їздом Валерія з рф. Зокрема, пропагандисти повідомляють:

Контора "МБ Про" надавала послуги у сфері виконавчого мистецтва та проіснувала близько 20 років. Але після початку СВО Меладзе залишив країну і почав роз'їжджати корпораціями. На одному з них, в ОАЕ, втішив публіку, продовживши фразу "Слава Україні". Після чого і розпочалася перевірка на фінансування ЗСУ. Тож на концертах у рф довелося поставити хрест. Як і на рідній фірмі, яка за час тріпу Меладзе в Дубай і Куршевель перетворилася на такого собі кота Шредінгера. У результаті співробітники ФНП розібралися з усіма документами та дали "МБ Про" точну характеристику: недійсна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Валерій Меладзе вирішив сам розповісти про причини розриву його брата з Брежнєвою. Артист переконаний, що розлучення зіркової пари сталося не через різні політичними поглядами, а сімейними приріччями.