У столиці відбудеться прощання із Сергієм Сивохою: названо час і місце

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

17 жовтня пішов із життя популярний український актор і політик, який вирізнявся скандальними висловлюваннями про "мир" із Росією Сергій Сивохо. І тільки зараз стало відомо, де і коли відбудеться прощання із зіркою телебачення. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

3 жовтня друзі та шанувальники Сергія Сивохо проведуть його в останню путь. Тоді ж і відбудеться похорон одного з найпопулярніших учасників КВК.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інформацією про це поділилися на офіційній сторінці "Ліги сміху" в Instagram, адже гумористичний проект був однією з останніх робіт Сергія Сивохо на телебаченні. Прощання відбудеться в Києві, у МЦКМ "Жовтневий палац". Церемонія розпочнеться об 11:00.

У столиці відбудеться прощання із Сергієм Сивохою: названо час і місце - фото №1
Фото: instagram.com/ligasmihu_official

Нагадаємо, Сергій Сивохо пішов із життя вранці 17 жовтня. Ще з юних років чоловікові діагностували бронхіт з астматичним компонентом, боротися з яким йому доводилося гормональними препаратами, а через них актор почав страждати від зайвої ваги. Згодом в актора розвинулася гостра форма виразки шлунка, а щоб впоратися з недугою, йому довелося серйозно змінити спосіб життя, щоб схуднути аж на 50 кілограмів. Але й на цьому проблеми зі здоров'ям не закінчилися. У легенях артиста накопичилося занадто багато рідини через малорухливий спосіб життя. Тоді лікарям довелося терміново вводити Сивохо в штучну кому. Відомо, що останні дні ексрадник секретаря РНБО провів у Німеччині - Сергій Сивохо сильно схуд і ледь пересувався за допомогою милиць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше також ми розповідали ким був і чим прославився покійний Сергій Сивохо. Про найяскравіші деталі його життя можете дізнатися в нашому матеріалі.