Дружина Сергія Сивохо гірко заплакала перед журналістами: як проходить прощання з артистом (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сьогодні, 3 листопада, у Києві проходить прощання з популярним українським артистом Сергієм Сивохо. Актор пішов із життя ще 17 жовтня, а проводити його в близький шлях зібралися в МЦКМ "Жовтневий палац". Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляє УНІАН, на прощанні з Сергієм Сивохо зібралося чимало його зіркових колег. Одним із перших у Жовтневому палаці з'явився народний артист України Станіслав Боклан, разом із яким покійний шоумен брав участь у зйомках "Ліги сміху". А трохи пізніше на прощанні з'явилися й інші тренери гумористичного проекту, серед яких співак Володимир Дантес, шоумен Євген Кошовий. Також на прощанні засвітилися сценарист Сергій Шефір і актор Юрій Корявченков (Юзик).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Дружина Сергія Сивохо гірко заплакала перед журналістами: як проходить прощання з артистом (ФОТО) - фото №1
Фото: unian
Дружина Сергія Сивохо гірко заплакала перед журналістами: як проходить прощання з артистом (ФОТО) - фото №2
Фото: unian
Дружина Сергія Сивохо гірко заплакала перед журналістами: як проходить прощання з артистом (ФОТО) - фото №3
Фото: unian
Дружина Сергія Сивохо гірко заплакала перед журналістами: як проходить прощання з артистом (ФОТО) - фото №4
Фото: unian

Під час прощання дружина Сергія Сивохо виступила перед гостями з емоційною промовою, під час якої не змогла стримати сліз. Тетяна згадала, що попри свій важкий стан, її чоловік продовжував допомагати країні у війні з країною-агресором. Жінка також наголосила, що сам Сергій родом із Донецька й увесь цей час вона сподівалася, що тимчасово окуповані території незабаром повернуться під контроль України.

Скільки він зробив під час війни, як допомагав госпіталям, військовим лікарям, біженцям. Навіть не маючи сил, будучи хронічно хворим, він усе робив для України та людей. Він дуже любив Україну, вільно розмовляв трьома мовами.
Він любив Донбас, свою батьківщину, і Україну, теж свою батьківщину. До останнього він сподівався, що Донбас повернеться до нас, ми возз'єднаємося і будемо всі разом. Я сподіваюся, що всі, кому він допоміг у цьому житті, пам'ятатимуть його як благодійника, захисника батьківщини й людину, яка зробила все до того часу, поки його серце ще билося,

- зі сльозами на очах сказала дружина Сергія Сивохо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше також ми розповідали  ким був і чим прославився  покійний Сергій Сивохо. Про найяскравіші деталі його життя можете дізнатися в нашому матеріалі.