"Якби його сини сьогодні служили...": Віталій Козловський дорікнув Ігорю Кондратюку на тлі скандалу

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак Віталій Козловський висловився про принципову позицію Ігоря Кондратюка. Артист не тільки порівняв його з диктатором путіним , а й заявив, що якби сини продюсера були на фронті, він би пішов на поступки в питанні грошових стягнень. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На тлі їхнього великого фінансового конфлікту Віталій Козловський заявив, що більше не буде замовчувати деталі того, що відбувається. Спочатку артист зізнався, яку частину своєї військової зарплати він віддає експродюсеру, а після - запропонував йому особисту зустріч для врегулювання всіх питань. Ймовірно, на період своєї служби в армії, Козловський хотів відтермінувати виплати Кондратюку, однак той категорично відмовляється йти на поступки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У нещодавній публікації в Instagram Віталій Козловський неоднозначно висловився про конфлікт, що триває вже 11 років. Виконавець несподівано заговорив про дітей Ігоря Кондратюка, а саме про його дорослих синів.

Якби його сини сьогодні служили, можливо, діалог був би. А так - він мене ніколи не почує,

- висловився Віталій Козловський.

Варто зазначити, що в одному з недавніх інтерв'ю Ігор Кондратюк розповідав, чим займаються його сини. За словами продюсера, старший монтує соціальні ролики, а молодший - займається блокчейном. Водночас поки що Сергія і Данила не призвали до армії через проблеми зі здоров'ям.

Вони обидва в четвертій хвилі мобілізації, так само як і я. У них обох там проблеми зі здоров'ям через те, що дитинство провели за комп'ютерами,

- заявляв Ігор Кондратюк.

"Якби його сини сьогодні служили...": Віталій Козловський дорікнув Ігорю Кондратюку на тлі скандалу - фото №1
Фото: tsn.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні відомий музичний експерт заявив, ніби Ігор Кондратюк незаконно виграв суди проти Віталія Козловського. Вадим Лисиця впевнений, що тоді продюсер мав набагато більший вплив, тому скористався цим.