Гірка втрата: зірка "Гри престолів" повідомив про смерть ненародженої доньки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний ірландський актор Хафтор Бйорнссон, який не раз отримував звання "Найсильніша людина планети", поділився сумною новиною. Зірка "Гри престолів" і його дружина втратили доньку. Що про це відомо - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Як повідомляє видання The Sun , дружина богатиря, відомого роллю Григора "Гори" Клігана в серіалі "Гра престолів", народила мертву дівчинку. Пара ось-ось готувалася вдруге стати батьками, але, на жаль, їх спіткало велике горе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про те що Хафтор Бйорнссон і його дружина Келсі Хенсон в очікуванні другого малюка, вони повідомили в жовтні цього року. Їхня донька мала з'явитися на світ у березні 2024-го, проте доля розпорядилася інакше. Про гірку втрату актор написав у соцмережах, поділившись знімком із пологового будинку, на якому разом із дружиною вони тримають мертве немовля.

Грейс Морган Гафторсдоттір народилася 8 листопада на терміні вагітності 21,5 тижня. На жаль, її серце перестало битися. Слова не можуть описати наш біль від цієї втрати,

- повідомив актор.

Гірка втрата: зірка "Гри престолів" повідомив про смерть ненародженої доньки (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/thorbjornsson
Гірка втрата: зірка "Гри престолів" повідомив про смерть ненародженої доньки (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/thorbjornsson
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше український артист повідомив про горе в родині . Тріумфатор другого сезону талант-шоу "Голос країни" Павло Табаков повідомив про смерть своєї мами.